Φιλικό για Καραΐσκο την Τετάρτη (18/12)

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ηρακλής τόνισε ό,τι την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί στο Καυτανζόγλειο στάδιο φιλικό ανάμεσα στην πρώτη ομάδα και του Βετεράνους …

Ηρακλής

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ηρακλής τόνισε ό,τι την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί στο Καυτανζόγλειο στάδιο φιλικό ανάμεσα στην πρώτη ομάδα και του Βετεράνους του συλλόγου για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του Γιώργου Καραίσκου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

H ΠΑΕ Ηρακλής 1908 σε συνεργασία με τον σύλλογο βετεράνων της ομάδας διοργανώνουν την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στις 15:00 φιλικό αγώνα για την ενίσχυση της οικογένειας του Γιώργου Καραΐσκου ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες δίνει την δική του μάχη για την ζωή νοσηλευόμενος σε νοσοκομείο.

Τα έσοδα της αναμέτρησης θα συγκεντρωθούν από τον σύλλογο των βετεράνων που θα εκδώσει κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης τα οποία και θα πωλούνται στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους και θέλουμε δημόσια να ευχαριστήσουμε την επιτροπή διοίκησης του Καυτανζογλείου για την δωρεάν διάθεση του γηπέδου και τους εργαζόμενους του σταδίου οι οποίοι αφιλοκερδώς θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους για την διεξαγωγή του φιλικού αγώνα.

Σχετικά Άρθρα

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Η λύση είναι μία: Διάλογος σε θεσμικό επίπεδο, τώρα!!!

Ποδόσφαιρο

Back to Top