Ο τεράστιος Φοφόνκα – Οι φανέλες του Ηρακλή στα παιδιά του

Να η φανέλα με το όνομα Luca. Να η φανέλα με το όνομα Franco. Η φανέλα του Ηρακλή, με το σήμα του Ηρακλή μπροστά. Και …

Ηρακλής

Να η φανέλα με το όνομα Luca. Να η φανέλα με το όνομα Franco. Η φανέλα του Ηρακλή, με το σήμα του Ηρακλή μπροστά. Και στη μέση των δύο πιτσιρικάδων ο Εντερσον Φοφόνκα.

Ο τεράστιος αυτός Βραζιλιάνος, με τη σπουδαία προσωπικότητα που πήρε για τους μικρούς φανέλες με το σήμα του Ηρακλή, τους έντυσε, φωτογραφήθηκε με περηφάνια μαζί τους και ανέβασε τις δύο σχετικές φωτογραφίες στον λογαριασμό που έχει σε λίδα κοινωνικής δικτύωσης στο διαδίκτυο.

Η αγάπη του Φοφόνκα για τον Ηρακλή είναι γνωστή, γνωστό και το δέσιμο που έχει με την ομάδα. Η αγάπη που του έχει και ο κόσμος είναι επίσης δεδομένη καθώς σε αυτόν αγάπησε το ότι είναι ένας παίκτης που δεν αρκέστηκε απλώς στο να δώσει την αξία του για τον Ηρακλή. Εδωσε πάθος και δύναμη όσο λίγοι σε κάθε παιχνίδι. Και τώρα είναι ο Φοφόνκα που ποτίζει με την αγάπη του για τον Ηρακλή και τους πιτσιρικάδες.

Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές και εκτός από πηγή έμπνευσης προκαλούν θαυμασμό αλλά και συγκίνηση για έναν άνθρωπο που μπορεί να ζει χιλιόμετρα μακριά από τη Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα αλλά η αγάπη που έχει για τον Ηρακλή τον κάνει να είναι πάντα εδώ. Να νιώθει ότι είναι πάντα εδώ και να τον νιώθουν όλοι αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας του Ηρακλή. 

Προσφάτως άλλωστε όταν και βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη πήγε και παρακολούθησε τα παιχνίδια της ομάδας σε εκείνο το διάστημα και μάλιστα στο ένα από αυτά, στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ήταν στην κερκίδα μαζί με τους φίλους της ομάδας. 

Βρέθηκε άλλωστε στην εκπομπή “Ωρα για Μπλε”, έσβησε στο στούντιο τα κεράκια για την τούρτα γενεθλίων του Ηρακλή και μεταξύ άλλων είπε ότι… ” δημιούργησα στην πατρίδα μου γηπεδάκια για ποδόσφαιρο για μικρά παιδιά και όχι μόνο. Το όνομα που τα έδωσα είναι HERCULES 9», ενώ είπε ότι αγόρασε και φανέλες του Ηρακλή για τα παιδιά του. Αυτός είναι ο σπουδαίος Εντερσον Φοφόνκα.

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Back to Top