“Κανείς από τους “22′ δεν προκάλεσε τίποτα”

Ο γνωστός δικηγόρος Θεόφιλος Πατέλης που είναι και ο νομικός εκπρόσωπος σε αρκετούς από τους «22» οπαδούς του Ηρακλή, μίλησε στην εκπομπή του «Libero Fm», …

Επικαιρότητα

Ο γνωστός δικηγόρος Θεόφιλος Πατέλης που είναι και ο νομικός εκπρόσωπος σε αρκετούς από τους «22» οπαδούς του Ηρακλή, μίλησε στην εκπομπή του «Libero Fm», «Ωρα για μπλε» για την αυριανή δίκη λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Από την δική μας πλευρά δεν έχει ζητηθεί αναβολή. Εχουμε το νούμερο 28 στο πινάκιο και λόγω ωραρίου των Δικαστηρίων, είναι πολύ πιθανόν να πάρει αναβολή για μία από τις επόμενες ημέρες. Ισως Παρασκευή ή Δευτέρα», είπε και πρόσθεσε: «Πάντως δεν αποκλείεται τίποτα και ό,τι και να προκύψει εμείς είμαστε έτοιμοι».

Στη συνέχεια, είπε: «Το κατηγορητήριο είναι πολύ βαρύ. Αυτό είναι δεδομένο. Εμείς με τις μαρτυρίες που θα υπάρξουν, αλλά και τα νομικά επιχειρημάτα θα πάμε να ανατρέψουμε αυτό.
Εκεί που θέλω να σταθώ είναι ότι κανείς από τους «22» δεν προκάλεσε τίποτα εκείνη την ημέρα.

Ολοι τους ήταν σε άμυνα. Δέχθηκαν επίθεση. Υπάρχει ένα νομικό όπλο και αυτός είναι ο πρώτος μας στόχος. Να οδηγήσουμε το κατηγορητήριο από κακούργημα που είναι σε πλημμέλημα», είπε κλείνοντας.

Στη συνέχεια ο κ. Πατέλης ως μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου, είπε σχετικά με το θέμα του Γυμναστικού συλλόγου: «Ηταν αργά, πολύ αργά τα αντανακλαστικά του Δήμου για το θέμα αυτό. Ο Δήμαρχος να μην ξεχνάει ότι ο Ηρακλής έχει 105 χρόνια ιστορίας.

Ο Ηρακλής είναι η Θεσσαλονίκη. Ας αφήσει την ειρωνία. Γιατί περί ειρωνείας πρόκειται ό,τι έβγαλε ψήφισμα για το θέμα του Γ.Σ. 14 μέρες μετά και στις 12 τα ξημερώματα, λέγοντας πως το θέμα είναι σημαντικό. Πως είναι σημαντικό όταν βγαίνει 14 μέρες μετά;».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top