Στροφή σε Ψυχικό

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Ηρακλή μετά την ευρεία νίκη επί του Φιλαθλητικού το περασμένο Σάββατο και τη διατήρηση του αήττητου στο Ιβανώφειο. Πλέον οι κυανόλευκοι …

Ηρακλής

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Ηρακλή μετά την ευρεία νίκη επί του Φιλαθλητικού το περασμένο Σάββατο και τη διατήρηση του αήττητου στο Ιβανώφειο.

Πλέον οι κυανόλευκοι μπαίνουν σε μία εξαιρετικά δύσκολη σειρά αγώνων, αφού μέσα στον επόμενο μήνα θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τις τρεις πρωτοπόρες ομάδες της κατηγορίας (Ψυχικό, Φίλιππος Βέροιας και ΑΕΚ).

Το πρώτο ματς που ακολουθεί χρονικά είναι αυτό με το Ψυχικό το επόμενο Σάββατο (14/12, 17:00), με το οποίο πέφτει η αυλαία των αγωνιστικών υποχρεώσεων για το έτος 2013. Η προετοιμασία για αυτό το παιχνίδι ξεκίνησε από χθες, με τον Στέφανο Πέρκο να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους καλαθοσφαιριστές στη διάθεση του.

Το έργο της ομάδας σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να είναι εύκολο, αφού το Ψυχικό διαθέτει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο και στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές έχει ηττηθεί μόλις μία φορά. Όμως παρά τις σημαντικές δυσκολίες, οι κυανόλευκοι προετοιμάζονται όσο καλύτερα μπορούν για να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουν μέχρι τέλους το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σχετικά Άρθρα

Το εντυπωσιακό καλωσόρισμα του ΓκοτζΗΡΑ στον Ντέβιν Ίμπανκς!

Μπάσκετ

Back to Top