Μεγάλη η στήριξη στη «μάχη» του Γ. Καραίσκου

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στον χθεσινό Τηλεμαραθώνιο που διοργάνωσε η «Εγνατία Τηλεόραση» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σχετικά τον αγώνα που …

Ηρακλής

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στον χθεσινό Τηλεμαραθώνιο που διοργάνωσε η «Εγνατία Τηλεόραση» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σχετικά τον αγώνα που δίνει ο Γιώργος Καραίσκος για την βελτίωση της υγείας του.

Κατά την διάρκειά της εκπομπής «Πάμε Μπάλα», στο στούντιο παραβρέθηκαν βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Ημίθεου, όπως οι Παπαϊωάννου, Κωφίδης, Χασεκίδης, αλλά και άλλων ομάδων της πόλης, όπως ο Αλέξίου, ο γνωστός δημοσιογράφος, Σταύρος Πετρακόπουλος, καθώς επίσης και οι δύο κόρες του Γιώργου Καραίσκου, Μπιάνκα και Λάουρα που άνοιξαν και έκλεισαν την εκπομπή. Επίσης τηλεφωνικά επικοινώνησε ο Βασίλης Χατζηπαναγής κ.α. παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που
θέλησαν να στηρίξουν με τον τρόπο τους την προσπάθεια.

Από τα πιο θετικά της βραδιάς, η επικοινωνία των συντελεστών της εκπομπής με τον χειρούργο του Γ. Καραίσκου, ο οποίος τόνισε ότι ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή ανταποκρίθηκε θετικά στην αποσύνδεση κάποιων υποστηρικτών μηχανημάτων που είχε στην καρδιά και τους πνεύμονες, γεγονός που θεωρείται το πιο ενθαρρυντικό σημάδι μέχρι σήμερα.

Επίσης, εκπληκτική ήταν και η ανταπόκριση του απλού κόσμου που προσέφερε τον οβολό του. Όπως μάλιστα σήμερα ανακοίνωσε η ΠΑΕ… «για όσους ανθρώπους θέλουν να βοηθήσουν την οικογένεια του Γιώργου Καραΐσκου από το εξωτερικό και ζήτησαν το IBAN του λογαριασμού της οικογένειας είναι ΙΒΑΝ:GR8801102120000021288472661 BIC:ETHNGRAA»

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Back to Top