Τα δύο πράγματα που ζήτησε ο επενδυτής

Την αποστολή εγγράφων που περιέχουν οικονομικά στοιχεία της κυανόλευκης εταιρίας, μεταφρασμένα στην αγγλική γλώσσα, αναμένουν οι συνεργάτες του επενδυτή από το εξωτερικό που έχει δείξει …

Ηρακλής

Την αποστολή εγγράφων που περιέχουν οικονομικά στοιχεία της κυανόλευκης εταιρίας, μεταφρασμένα στην αγγλική γλώσσα, αναμένουν οι συνεργάτες του επενδυτή από το εξωτερικό που έχει δείξει ενδιαφέρον για την ΠΑΕ Ηρακλής. Παράλληλα, ζητήθηκε να υπάρξει πλήρη εχεμύθεια για το περιεχόμενο των συζητήσεων που έγιναν και θα γίνουν μέχρι να υπάρξει το οριστικό αποτέλεσμα. Γι’ αυτό και από την πλευρά της ΠΑΕ δεν δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση, πέρα από την ύπαρξη επαφών με επιχειρηματία από το εξωτερικό.

Κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου συγκεντρώθηκαν τα συγκεκριμένα έγγραφα και μέχρι αύριο (10/12) θα γίνει η αποστολή του φακέλου. Η αγωνία στον Ηρακλή χτυπάει κόκκινο, διότι άπαντες θεωρούν ότι ενδεχόμενη εμπλοκή του συγκεκριμένου επιχειρηματία στον σύλλογο, θα αλλάξει άρδην τα δεδομένα.

Όσον αφορά τις πιθανότητες να συμβεί αυτό, από τη Μίκρα δεν κρύβουν την αισιοδοξία τους: “Με βάση τα όσα εισπράξαμε στις επαφές που έγιναν με τον άνθρωπο που αποτελεί το δεξί χέρι του επιχειρηματία, οι πιθανότητες είναι περισσότερες από τις μισές για να επιτευχθεί η συμφωνία”.

Σχετικά με τον χρονικό ορίζοντα ολοκλήρωσης των συζητήσεων, ορίζεται περί τα τέλη της τρέχουσας εβδομάδας ή τις αρχές της επόμενης. Από τη στιγμή που θα σταλεί ο φάκελος, είναι καθαρά θέμα της άλλης πλευράς να ανακοινώσει την απόφασή της.

Παράλληλα, σήμερα (9/12) αναμένεται να ξεκινήσει, έστω και και με καθυστέρηση λίγων ημερών, ο οικονομικός έλεγχος της κίνησης “Ηρακλής Αναγέννηση”.

Σχετικά Άρθρα

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Η λύση είναι μία: Διάλογος σε θεσμικό επίπεδο, τώρα!!!

Ποδόσφαιρο

Back to Top