“Σταθερή και βελτιωμένη η κατάσταση του Καραϊακου”

Για την πορεία της υγείας του Γιώργου Καραίσκου, μίλησε ο γιατρός του Ηρακλή Μανώλης Παπακώστας, ο οποίος τόνισε πως η κατάστασή του είναι αισθητά βελτιωμένη …

Ηρακλής

Για την πορεία της υγείας του Γιώργου Καραίσκου, μίλησε ο γιατρός του Ηρακλή Μανώλης Παπακώστας, ο οποίος τόνισε πως η κατάστασή του είναι αισθητά βελτιωμένη σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον “Arena fm”:

«Ο Γιώργος είναι καλύτερα, η κατάστασή του είναι σταθερή και πολύ βελτιωμένη. Φαίνεται τα προβλήματα που υπήρχαν τον προηγούμενο καιρό στο νευρολογικό επίπεδο να έχουν ξεπεραστεί. Μπήκε σε μια καλή διαγνωστική φάση, έχει επαφή με το περιβάλλον και αντιδράει σε εντολές, που σημαίνει ότι είναι αρκετά καλά τα πράγματα.

Αυτήν την στιγμή είναι ακόμα στο χειρουργείο με τους γιατρούς να είναι πολύ αισιόδοξοι. Είναι στο χειρουργείο για να του βγάλουν το σύστημα εξωτερικής υποστήριξης της καρδιάς και των πνευμόνων που του είχε μπει από την πρώτη μέρα. Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα το βγάλουν αυτό και θα ανταποκριθεί καλά το καρδιοαναπνευστικό του».

Για το ενδεχόμενο να επηρέασε όλο αυτό ένας προηγούμενος τραυματισμός που είχε: «Είχε ένα τραυματισμό πριν από μερικούς μήνες ο οποίος δεν ήταν ανησυχητικός, εκείνο μόνο το γεγονός δεν μπορεί να δικαιολογήσει όλη αυτήν την κατάσταση άμα δεν υπάρχουν και κάποιοι άλλοι παράγοντες.

Για παράδειγμα αυξημένο σωματικό βάρος, κάποιοι προδιάθεση του οργανισμού να κάνει πιο εύκολα θρόμβους. Είναι αρκετά παρακινδυνευμένο να συνδεθεί τι έγινε τώρα με κάτι που έγινε πριν από αρκετούς μήνες».

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top