Κοντέων:«Βρίσκουμε τα πατήματα μας ως ομάδα»

Ο Πέτρος Κοντέων που πέτυχε -στο χθεσινό παιχνίδι με τον Αιγινιακό- το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Ηρακλή με δηλώσεις του στον Arena …

Ηρακλής

Ο Πέτρος Κοντέων που πέτυχε -στο χθεσινό παιχνίδι με τον Αιγινιακό- το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Ηρακλή με δηλώσεις του στον Arena fm αναφέρθηκε στις τελευταίες νίκες της ομάδας αλλά και τη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά :

«Σιγά σιγά οι νίκες μας δίνουν αυτοπεποίθηση και ψυχολογία για τη συνέχεια. Έχουμε δρόμο για να βρεθούμε στη κορυφή όπου πρέπει να βρίσκεται μια ομάδα όπως ο Ηρακλής. Αρχίζουμε να βρίσκουμε τα πατήματα μας ως ομάδα».

Για το επόμενο παιχνίδι με τη Καρδίτσα: «Πρέπει να δείξουμε στο γήπεδο πως είμαστε καλύτερη ομάδα και να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Έχουμε χάσει από χειρότερες ομάδες από την Καρδίτσα και η νίκη είναι μονόδρομος».

Για τη συνεργασία με τον Όγιος: «Σε θέματα ψυχολογίας και δουλειάς βοήθησε πάρα πολύ ο Όγιος. Όλοι οι ποδοσφαιριστές αισθάνονται σημαντικοί».

Για τους στόχους του Ηρακλή: «Ο πρώτος στόχος είναι η άνοδος της ομάδας και μετά η καλή πορεία στο κύπελλο. Ο κόσμος πρέπει να περιμένει να δίνουμε ότι μπορούμε για να τα καταφέρουμε. Έχουμε μείνει λίγο πίσω αλλά θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται για να διεκδικήσουμε τη πρώτη θέση στα πλει οφ. Σκοπός είναι να κερδίσουμε τη Καρδίτσα μετά τη Ζάκυνθο και να μπούμε στον δεύτερο γύρω χωρίς να επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε στον πρώτο. Πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και να κερδίσουμε όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς. Μπορούμε να μειώσουμε πολύ τη διαφορά και να φτάσουμε στη κορυφή».

Για την ομάδα του Αιγινιακού: «Τα παιδιά δε έπιασαν την καλύτερη τους απόδοση όμως δεν τους αφήσαμε και εμείς. Έχει μια πολύ καλή ομάδα με παίκτες έμπειρους για τη κατηγορία. Μαζί με τη Κέρκυρα θεωρώ πως έχει από τα καλύτερα ρόστερ στη κατηγορία».

Για την κατάσταση στη Φούτμπολ Λιγκ: «Όσο πάει το ποδόσφαιρο υποβαθμίζεται. Η κρίσης όπως υποβαθμίζει όλα τα πράγματα έτσι υποβαθμίζει και το ποδόσφαιρο. Βέβαια υπάρχει ανταγωνισμός και έντονο ενδιαφέρον στη Φούτμπολ Λιγκ».

Για τον Γιώργο Καραΐσκο και το φιλικό που θα διοργανωθεί με τους βετεράνους:
«Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από το ποδόσφαιρο και ένα από αυτά είναι η υγεία. Είναι ένα μέλος της οικογένειας του Ηρακλή και πρέπει όλοι να σταθούνε δίπλα του. Είναι μέρος της ομάδας μας. Είναι πολύ καλή πρωτοβουλία (το φιλικό) άμα γίνει και πιστεύω πως ο κόσμος πρέπει να παραβρεθεί και να βοηθήσει στη προσπάθεια που γίνεται».

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top