Χαραλαμπίδου: “Θα κερδίσουμε τη μάχη”

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δέσποινα Χαραλαμπίδου, φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης και μίλησε για την θέση της αλλά και του κόμματος που εκπροσωπεί της …

Ερασιτέχνης

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δέσποινα Χαραλαμπίδου, φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης και μίλησε για την θέση της αλλά και του κόμματος που εκπροσωπεί της σε ότι αναφορά το θέμα του Γ.Σ. Ηρακλή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον “Arena fm”:

«Να πω τη αλήθεια αρχικά δεν είχα ιδέα για όλα αυτά, να είναι καλά όμως κόσμος του Ηρακλή που πήρε πρωτοβουλία και συγκάλεσε μια σύσκεψη την Κυριακή (24/11) το μεσημέρι στο «Κατσάνειο», όπου μας ενημέρωσαν για το ακριβές πρόβλημα που απασχολεί αυτήν την στιγμή τον Ηρακλή και κυρίως τον κόσμο της ομάδας.

Δεν είναι απλά τα πράγματα, έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη μάχη, αλλά πιστεύω ότι θα την κερδίσουμε αν ο κόσμος του Ηρακλή κινητοποιηθεί και στηρίξει τις προσπάθειες που θα γίνουνε σε θεσμικό επίπεδο. Χρειάζεται η μεγαλύτερη δυνατή κινητοποίηση από έναν κόσμο που έχει μάθη να δίνει αγώνες».

Για το αν πρέπει να κατατεθεί τροπολογία: Εγώ δεν νομίζω ότι χρειάζεται να κατατεθεί καμία τροπολογία, δεν ξέρω αν η τροπολογία μπορεί να δώσει λύσει το πρόβλημα ή έστω αν μπορεί να ανοίξει δρόμους.

Μιλάμε για έναν αθλητικό σύλλογο, επειδή οι διοικήσεις έκαναν κακή οικονομική διαχείριση και πραγματοποίησαν ατασθαλίες μεγάλου οικονομικού μεγέθους δεν σημαίνει ότι ο σύλλογος έγινε κερδοσκοπικός. Αυτό που λέμε εμείς όπως και ο κόσμος του Ηρακλή είναι ότι ο σύλλογος δεν έχει χάσει τα χαρακτηριστικά του.

Αυτό που διακυβεύεται σήμερα είναι η ακίνητη περιουσία του Ηρακλή, και αν αυτή περάσει στα χέρια της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού όλα τελείωσαν. Θα ξεπουληθεί για ένα κομμάτι ψωμί, για να πάει στην αποπληρωμή του δημοσίου χρέους, ένα χρέος που δεν δημιούργησε ο Ελληνικός λαός και δεν οφείλει να το πληρώσει».

 

Back to Top