Τσιργογιάννης: “Να παραμείνουμε όλοι σε εγρήγορση”

Ο Κώστας Τσιργογιάννης που είναι ένα από τα μέλη της διοικούσας Επιτροπής του Γ.Σ. Ηρακλής, μίλησε στην εκπομπή «Ωρα για μπλε» και αναφέρθηκε σε πολλά …

Ερασιτέχνης

Ο Κώστας Τσιργογιάννης που είναι ένα από τα μέλη της διοικούσας Επιτροπής του Γ.Σ. Ηρακλής, μίλησε στην εκπομπή «Ωρα για μπλε» και αναφέρθηκε σε πολλά θέματα που αφορούν τον σύλλογο, αλλά και την ΠΑΕ.

Μεταξύ άλλων τόνισε πως εντός της επόμενης εβδομάδας θα γίνει Γενική Συνέλευση για τον Γ.Σ. στην οποία άπαντες θα πρέπει να δώσουν το παρών.

«Ο Ηρακλής είναι μεγαλύτερος οργανισμός από τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Στον Δήμο συντελέστηκε ένα τεράστιο οικονομικό έγκλημα και συνεχίζει να λειτουργεί; Ο Ηρακλής γιατί όχι; Να ξέρουν όλοι η πόρτα στο Κατσάνειο είναι ανοικτή για όλους.

Δεν είναι μόνο η εφορία είναι και το ΙΚΑ. Είναι τα χρέη προς τρίτους, προς αθλητές, προς δικηγόρους που έλεγαν θα σώσουν τον Ηρακλή στο CAS. O σύλλογος δεν έχει μία σταγόνα από εισπράξεις. Πως θα πάει να έρθει σε διακανονισμούς.

Η εγρήγορση που παρατηρήθηκε από την Τετάρτη ως σήμερα από πρώην παράγοντες από πολιτικούς, από τον κόσμο του Ηρακλή θα πρέπει να διατηρηθεί ζωντανή. Από την επόμενη Γενική Συνέλευση να θέσουμε το στόχο μας, το πλάνο μας. Μην απομακρυνθούμε πάλι. Χρειάζεται οικονομική στήριξη το εγχείρημα. Δικηγόροι, δικαστήρια πολλά.

Τα τμήματα μέσα από τους εφόρους και τους προπονητές γίνεται τεράστια προσπάθεια. Η κολύμβηση έχει 300 παιδιά. Αλλά είναι εσωτερικό. Τόσες συνδρομές, τόσα έσοδα, τόσα έξοδα. Με μηδέν προώθηση και μπλοκαρισμένο ΑΦΜ ο Ηρακλής έχει 800 παιδιά στις ακαδημίες του.

Για την ΠΑΕ Ηρακλής, είπε: «Πρέπει να στηρίξουμε τον Ηρακλή και όχι τα πρόσωπα. Η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά. Ο κ. Παπαδόπουλος δεν μπορεί. Το καράβι είναι τεράστιο. Μακάρι να έρθει μια λύση. Εγώ του το πα από το παιχνίδι με τον Βατανιακό. Να φύγει. Μακάρι να γίνει το deal και να προχωρήσει η ομάδα. Αγωνιστικά φάνηκε και χθες ότι δεν έχει χαθεί τίποτα. Υπάρχουν τα περιθώρια αρκεί η ομάδα να συνεχίσει με νίκες. Δεν υπάρχει κανένα μνημόνιο ανάμεσα στην ΠΑΕ Ηρακλής 1908 και τον Γ.Σ. Ηρακλής».

Back to Top