Τσουνάμι υπογραφών αντίδρασης από ολόκληρο τον κόσμο

Η ανταπόκριση του κόσμου στο διαδικτυακό ψήφισμα για την περιουσία του Ηρακλή, είναι τεράστιο. Σε διάστημα 24 ωρών, η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Μέχρι στιγμής έχουν …

Ερασιτέχνης

Η ανταπόκριση του κόσμου στο διαδικτυακό ψήφισμα για την περιουσία του Ηρακλή, είναι τεράστιο. Σε διάστημα 24 ωρών, η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί περισσότερες από 2.750 υπογραφές συνανθρώπων μας (με ονοματεπώνυμο και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), που λένε ΟΧΙ στην αρπαγή της κυανόλευκης περιουσίας.

Υπογραφές όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από διάφορες χώρες του πλανήτη. Ο στόχος που είχε τεθεί για συλλογή 5.000 υπογραφών, έμοιαζε αρχικά ανέφικτος, λόγω του στενού χρονικού πλαισίου (λιγότερες από 72 ώρες). Πλέον όμως μοιάζει εφικτός.

Το ψήφισμα θα ολοκληρωθεί το πρωί της Δευτέρας (25/11) και η λίστα με τα χιλιάδες “ΟΧΙ” θα παραδοθεί από τους ανθρώπους του Ηρακλή στα μέλη του συμβουλίου της Περιφέρειας που θα αποφασίσουν για το εάν θα στείλουν το προκλητικό αίτημα του υπουργείου Οικονομικών στον κάλαθο των αχρήστων ή στις αίθουσες των Δικαστηρίων.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ, ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ.

Back to Top