Βελόπουλος: “Η τροπολογία η μόνη λύση”

Ο περιφερειακός σύμβουλος Κυριάκος Βελόπουλος, φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης και μίλησε με σκληρή γλώσσα για το θέμα του Ηρακλή και τόνισε ότι ο …

Ερασιτέχνης

Ο περιφερειακός σύμβουλος Κυριάκος Βελόπουλος, φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης και μίλησε με σκληρή γλώσσα για το θέμα του Ηρακλή και τόνισε ότι ο μόνος τρόπος να σωθεί η ομάδα είναι η τροπολογία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον “Arena fm”:

«Με έχει κουράσει αυτή η ιστορία, η πολιτεία των Αθηνών αποφάσισε να κατασχέσει περιουσιακά στοιχεία του Ηρακλή γιατί έχει είχε πολύ ωραία «φιλετάκια».

Ο Στουρνάρας ψάχνει να βρει έσοδα με οποιονδήποτε τρόπο, βρήκε τον Ηρακλή ως θύμα ο οποίος δυστυχώς αν και έχει τεράστια ιστορία δεν έχει ούτε τους παράγοντας αντάξιους του παρελθόντος, αλλά δεν έχει και πολιτικούς εδώ στην Θεσσαλονίκη.

Οι βουλευτές μας είναι πάντοτε εξαρτημένοι από το τι θα πουν αυτοί των Αθηνών με αποτέλεσμα να κάνουμε πάντα ότι πουν από κάτω».

Για την πρόταση που κατέθεσε στο περιφερειακό συμβούλιο: «Να κληθούν όλοι οι κυβερνητικοί βουλευτές, αυτοί δηλαδή που είναι εξαφανισμένοι και να κάνουν αυτό που πρέπει. Αυτό που κάναμε εμείς είναι ότι αποπέμψαμε το θέμα και το πήγαμε πάλι στην οικονομική επιτροπή όπου από εκεί θα πιεστεί η πολιτεία και οι βουλευτές της Θεσσαλονίκης να κάνουνε τροπολογία.

Μόνο με τροπολογία μπορεί να γίνει κάτι. Οι βουλευτές της Μακεδονίας και της βόρειας Ελλάδας πρέπει κάποια στιγμή να ορθώσουν ανάστημα, να φωνάξουν και να διαμαρτυρηθούν. Δεν υπάρχει άλλη λύση, κανείς δεν μπορεί να μπει φυλακή για λεφτά που έκλεψαν δέκα παράγοντες του Ηρακλή. Αν δεν τα έκλεψαν ήταν ανίκανοι. Να πληρώσουν αυτοί, γιατί να πληρώσει ο Ηρακλής.

Αφού λοιπόν θέλουν να πάρουν από τον Ηρακλή τα χρέη και τα λεφτά που χρωστάει γιατί δεν πάνε στο MEGA και στα υπόλοιπα κανάλια να κατασχέσουν που χρωστάνε νοίκια και εφορία. Τα έλεγα και στην Βουλή αυτά για αυτό και με στοχοποίησαν. Αυτοί χρωστάνε δισεκατομμύρια, γιατί δεν πάνε σε αυτούς; Αλλά ποιος βουλευτής θα τολμήσει να αναφέρει κάτι τέτοιο».

Back to Top