ΠΑΕ: “Ενωμένοι για τον ΗΡΑΚΛΗ”

Η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση και συμπαραστέκεται και αυτή όπως αναφέρει με όλες τι δυνάμεις της στον Γ.Σ. Ηρακλής και στον αγώνα που δίνει για …

Ηρακλής

Η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση και συμπαραστέκεται και αυτή όπως αναφέρει με όλες τι δυνάμεις της στον Γ.Σ. Ηρακλής και στον αγώνα που δίνει για να διατηρήσει την περιουσία της ομάδας, στην προσπάθεια της αρπαγής που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Aναλυτικά αυτή:

«Η ΠΑΕ Ηρακλής 1908 με όλες τις δυνάμεις και με κάθε τρόπο στέκεται δίπλα στον ΓΣ Ηρακλής, τον θεματοφύλακα του Ηρακλή στον αγώνα που δίνει για να διατηρήσει την περιουσία της ομάδας από την προσπάθεια αρπαγής η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο Ηρακλής βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού και όλοι πρέπει να είμαστε ενωμένοι, στρατευμένοι στον κοινό αγώνα, στην κοινή προσπάθεια για να σώσει ο σύλλογος την περιουσία του.

Ο Ηρακλής στα 105 χρόνια ιστορίας του έχει προσφέρει πολιτιστικό, αθλητικό και κοινωνικό έργο το οποίο έχει ανεκτίμητη αξία για την πόλη της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο. Σήμερα όλοι αυτοί που ορέγονται την διάλυση του ιστορικότερου συλλόγου της Θεσσαλονίκης είναι το λιγότερο ανιστόρητοι και ανίδεοι.

Αν πάλι γνωρίζουν τι θα πει Ηρακλής τότε είναι ακόμα χειρότεροι μιας και πρόκειται για εντεταλμένους υπηρέτες ξένων συμφερόντων και ανάλογα θα πρέπει όλοι μαζί να τους αντιμετωπίσουμε.

Ενωμένοι για τον ΗΡΑΚΛΗ».

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top