Ιωαννίδης: “Αυτή είναι η πρότασή μας”

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης μίλησε ο Αλέξανδρος Ιωαννίδης, μέλος της κίνησης “Ηρακλής – Αναγέννηση”, για τη πρόταση που έγινε και για το τι περιελάμβανε …

Ηρακλής

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης μίλησε ο Αλέξανδρος Ιωαννίδης, μέλος της κίνησης “Ηρακλής – Αναγέννηση”, για τη πρόταση που έγινε και για το τι περιελάμβανε η πρόταση αυτή.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον “Arena fm”:

Για το η περιλαμβάνει η πρόταση που έγινε: “Η πρόταση μας είναι γραπτή και περιλαμβάνει τα ονόματα της ομάδας μας και συγκεκριμένα νούμερα. Εμείς προτείναμε να αναλάβουμε 500.000 από τα χρέη, να τρέξουμε την ομάδα και να συζητήσουμε για την αγορά μετοχών τα επόμενα χρόνια. Δε μπορούμε να μπούμε διοίκηση χωρίς να γνωρίζουμε το ύψος των χρεών και είναι αδύνατο φυσικά να κάνουμε τον έλεγχο των οικονομικών μέσα σε μία βδομάδα”.

Για τις δηλώσεις του Ελευθεριάδη: “Νοιώθω άσχημα που βγήκα στο ραδιόφωνο γιατί νοιώθω πως παρασυρόμαστε σε ένα παιχνίδι εντυπώσεων αλλά δε μπορώ να μην απαντήσω στον κύριο Ελευθεριάδη. Πρώτον είχαμε συμφωνήσει να μην γνωστοποιηθούν τα θέματα που συζητήθηκαν.

Δεύτερον αυτό που αναφέρθηκε πως αρνηθήκαμε να προσκομίσουμε εγγυητική ήταν ψέματα. Εμείς μπορούμε να βγάλουμε της εγγυητική επιστολή αρκεί να μάθουμε το ύψος του ποσού που χρειάζεται. Συζητήθηκαν οι εγγυητικές αλλά δε ζητήθηκε κάποια. Πως μπορώ να έχω εγώ εικόνα για τα οικονομικά της ομάδας άμα δεν έχει η διοίκηση”.

Για το κλίμα στο οποίο έγιναν οι συζητήσεις: “Όλα έγινα σε πολύ καλό κλίμα αλλά αυτό που μας ενόχλησε ήταν οι δηλώσεις του Ελευθεριάδη, δηλώσεις για τις οποίες από ότι μου είπε ο πρόεδρος του Ηρακλή δεν συμφωνεί”.

Για τα ονόματα που συμμετέχουν στην “Ηρακλής-Αναγέννηση”: “Τα ονόματα αναφέρονται αλλά δε μπορώ να τα πω δημοσίως. Είναι όλοι τους επιχειρηματίες και όχι βετεράνοι”.

Για το άμα υπάρχουν άλλες προτάσεις: “Είναι πιθανό να υπάρξουν και άλλες προτάσεις και μακάρι να είναι καλύτερες από την δική μας”.

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top