“Η ομάδα προσπαθεί να βρει ρυθμό”

Μετά τις Σέρρες το πρόγραμμα περιλαμβάνει Δράμα για τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή. Για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Α2 οι κυανόλευκες θα αντιμετωπίσουν …

Ηρακλής

Μετά τις Σέρρες το πρόγραμμα περιλαμβάνει Δράμα για τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή. Για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Α2 οι κυανόλευκες θα αντιμετωπίσουν τους Τιτάνες Δράμας (24/11, 14:00, γήπεδο Κραχρίδη).

Μετά από τη μικρή διακοπή στο πρωτάθλημα ο Ηρακλής θέλει να επιστρέψει στις νίκες αυτή τη φορά με νέο προπονητή. Για τον Θανάση Κυρκούση θα είναι το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας των γυναικών. Η ομάδα της Δράμας μετρά τρεις νίκες και δύο ήττες στο πρωτάθλημα.

Όπως τόνισε ο τεχνικός της ομάδας, οι κυανόλευκες βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση ενώ χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει και η Λογδανίδου που επανέρχεται από το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στους προσαγωγούς.

«Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, εμείς προσπαθούμε ακόμη να βρούμε ρυθμό. Θα παίξουμε χωρίς άγχος. Σ’ ένα τέτοιο παιχνίδι μετράνε όλα, η ψυχολογία, η έδρα αλλά και οι έμπειρες παίκτριες που διαθέτουν οι Τιτάνες».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top