Γεράνης: “Ο Ηρακλής είναι ο Ελληνικός Αθλητισμός”

Με γραπτή του δήλωση ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Πυλαίας –Χορτιάτη, Μιχάλης Γεράνης τοποθετείται σχετικά με το θέμα του Γ.Σ. Ηρακλής. Αυτή αναλυτικά αναφέρει: Οι Ιδέες και μάλιστα …

Ερασιτέχνης

Με γραπτή του δήλωση ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Πυλαίας –Χορτιάτη, Μιχάλης Γεράνης τοποθετείται σχετικά με το θέμα του Γ.Σ. Ηρακλής.

Αυτή αναλυτικά αναφέρει:

Οι Ιδέες και μάλιστα οι Μεγάλες Ιδέες, που είναι άρρηκτα δεμένες με την ουσία του Ελληνικού Αθλητισμού και Πολιτισμού για περισσότερο από έναν αιώνα, δε διαλύονται. Δε διαλύονται, με καμία απόφαση Υπουργείου, με καμία πρωτοβουλία οποιασδήποτε Περιφέρειας, με καμία άτοπη, άκαιρη, αδιέξοδη και πλήρως λανθασμένη εφαρμογή «γράμματος νόμου».

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ μας είναι ο ίδιος ο Ελληνικός Αθλητισμός, ο ίδιος ο Ελληνικός Πολιτισμός. Έννοιες, οι οποίες δεν ακυρώνονται, ούτε διαγράφονται, επειδή κάποιοι «μολυσματικοί παράγοντες» παρασίτησαν για κάποιο διάστημα εκτρέποντας στην οικονομική καταστροφή τον υπεραιώνιο Σύλλογό μας. Η τοποθέτησή μου επί του θέματος παραμένει σταθερή: τα χρέη και οι ευθύνες φέρουν υπογραφές και οι υπογραφές δηλώνουν ονοματεπώνυμα. Αυτά θα κριθούν και αυτά θα δικαστούν. Ο ίδιος ο ΗΡΑΚΛΗΣ έχει «δικαστεί» από την μέγιστη και λαμπρή Ιστορία του και έχει προ πολλού κριθεί Μέγιστος, Λάμπρος και Άσπιλος.

Δηλώνω αλληλέγγυος στην προσπάθεια όλων των ομοϊδεατών μου Ηρακλειδέων για το δίκαιο αίτημα απαλλαγής του Γυμναστικού Συλλόγου από κάθε άδικη αιτίαση και είμαι στην διάθεση τους να συμβάλλω, με οιονδήποτε τρόπο, στη σθεναρή αντίδραση, που θα προβάλλουμε μέχρι την τελική δικαίωση.

-Ο-

Πρόεδρος Συνδέσμου ΟΤΑ Ν. Θεσσαλονίκης –ΦΟΔΣΑ

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Πυλαίας –Χορτιάτη

Μιχάλης Γεράνης

Back to Top