Ό,τι έγινε στον Δήμο Θεσσαλονίκης, να γίνει και στον ΗΡΑΚΛΗ

Η εξοργιστική απαίτηση του υπουργείου Οικονομικών, έχει προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις στην οικογένεια του Ηρακλή και όχι μόνο, αφού ο κάθε νοήμων πολίτης αυτής της χώρας …

Ερασιτέχνης

Η εξοργιστική απαίτηση του υπουργείου Οικονομικών, έχει προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις στην οικογένεια του Ηρακλή και όχι μόνο, αφού ο κάθε νοήμων πολίτης αυτής της χώρας αντιλαμβάνεται την αδικία που συντελείται.

Ο Ηρακλής απαιτεί το αυτονόητο. Να επιβληθεί ο Νόμος σε αυτούς που -κατηγορούνται ότι- προχώρησαν σε έκνομες πράξεις και να αφήσουν τον Σύλλογο στην ησυχία του. Να οδηγηθούν στις δικαστικές αίθουσες όλοι εκείνοι που διοίκησαν τον Ερασιτέχνη την προηγούμενη δεκαετία και η Δικαιοσύνη να αποφασίσει αν θα πρέπει να τους επιβληθεί κάποια ποινή.

Το παράδειγμα του Δήμου Θεσσαλονίκης είναι πολύ πρόσφατο. Συγκεκριμένοι άνθρωποι κατηγορήθηκαν και καταδικάστηκαν για μία σειρά αδικημάτων που συντελέστηκαν στο διάστημα που ασκούσαν διοίκηση τον Δήμο. Οδηγήθηκαν στην φυλακή, ωστόσο ο Δήμος εξακολουθεί να λειτουργεί κανονικά. Υπάρχει και κάτι ακόμη κοινό στις δύο υποθέσεις. Ένας εκ των καταδικασθέντων ήλεγχε μία ομάδα μπάσκετ (Πανόραμα), η οποία μόλις αποκαλύφθηκε η υπόθεση, απορροφήθηκε από την Καβάλα, η οποία συμμετέχει κανονικά στα πρωταθλήματα.

Τιμωρήθηκαν τα φυσικά πρόσωπα και όχι ο Δήμος. Ακριβώς το ίδιο θα πρέπει να γίνει και στον Ηρακλή. Όπως οι πολίτες της Θεσσαλονίκης δεν γνώριζαν τα όσα συνέβαιναν στα ταμεία του Δήμου, έτσι και οι φίλοι του Ηρακλή (και τα μέλη του Ερασιτέχνη), δεν γνώριζαν τι συνέβαινε στα ταμεία του Ερασιτέχνη τα προηγούμενα χρόνια.

 

Back to Top