Τζιτζικώστας: «Αντί να σώσουν την Ελλάδα, ασχολούνται με τον Ηρακλή»

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος βρέθηκε -ως περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας- στο επίκεντρο. Υποστήριξε ότι η παραπομπή του θέματος στα …

Ερασιτέχνης

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος βρέθηκε -ως περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας- στο επίκεντρο. Υποστήριξε ότι η παραπομπή του θέματος στα Δικαστήρια ήταν η καλύτερη δυνατή εξέλιξη και τόνισε ότι θα πρέπει να δικαστούν τα φυσικά πρόσωπα.

Για την στάση της Περιφέρειας:

«Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έλαβε ένα αίτημα που ζητά την άμεση διάλυση του Ηρακλή. Εμείς κρίναμε πως δε μπορεί να διαλυθεί ο σύλλογος επειδή πέρασαν κάποιες διοικήσεις η οποίες έκαναν τρομερά λάθη. Για αυτό η οικονομική μας ομάδα ψήφησε υπέρ στο να παραπεμφθεί το θέμα στα αρμόδια δικαστήρια και να μη η ομάδα. Ως περιφέρεια αντιδράσαμε και είπαμε πως δεν είμαστε εμείς αρμόδιοι να αποφασίσουμε τη διάλυση του Ηρακλή αλλά τα δικαστήρια και ο νόμος. Πρέπει να δικαστούν πρώτα τα φυσικά πρόσωπα. Πρέπει να καθίσουν οι δικαστές και να καταλήξουν άμα οι κατηγορίες έχουν βάση».

Σχετικά με τη στάση του ΚΚΕ:

«Άμα το ΚΚΕ δε μπορεί ακριβώς να καταλάβει τι λέμε δεν φταίμε εμείς. Δε μπορεί να διαλυθεί ο Ηρακλής επειδή κάποιες διοικήσεις έκαναν κινήσεις που δεν ήταν σωστές.Δε έχουμε την δυνατότητα να τελειώσουμε να αναβάλουμε η να τελειώσουμε το θέμα. Σε διαφορετική περίπτωση το Υπουργείο Οικονομικών θα στρεφόταν εναντίον μας γιατί θα παρανομούσαμε. Οι επιλογές ήταν να κλείσει ο Ηρακλής η να πάμε στα δικαστήρια και μετά από συνεχείς συνεδριάσεις να ακουστούν όλα τα επιχειρήματα από όλες τις πλευρές και να παρθούν οι αποφάσεις. Ουσιαστικά το ΚΚΕ είπε να κλείσει τώρα ο σύλλογος.

Για το Υπουργείο Οικονομικών:

«Γνωρίζω πως ο Ηρακλής κατηγορείται για κάποια τιμολόγια, αλλά δε γνωρίζω ακριβώς το θέμα. Αντί να σώσουν την Ελλάδα, ασχολούνται με τον Ηρακλή».

Οι δηλώσεις πραγματοποιήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Arena”

Back to Top