Ούτε σήμερα εμφανίστηκε εγγυητική

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (21/11) και η δεύτερη συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ, με τους ανθρώπους της ομάδας “Ηρακλής Αναγέννηση”. Το παρών από την συγκεκριμένη ομάδα, έδωσε …

Ηρακλής

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (21/11) και η δεύτερη συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ, με τους ανθρώπους της ομάδας “Ηρακλής Αναγέννηση”. Το παρών από την συγκεκριμένη ομάδα, έδωσε μόνο ο Αλέξανδρος Ιωαννίδης.

Μεταξύ άλλων, είπε ότι την προσπάθεια τους στηρίζουν αρκετοί επιχειρηματίες. Ανέφερε οκτώ ονόματα και είπε ότι υπάρχουν και άλλοι που δεν θέλουν να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία τους.

Το αξιοπερίεργο είναι ότι στην πρόταση που κατέθεσαν τονίζουν ότι αν διαρρεύσει έστω ένα από αυτά τα ονόματα η πρόταση αυτομάτως θα θεωρηθεί άκυρη.

Είπαν επίσης ότι υπάρχουν διαθέσιμα 500.000 ευρώ, τα οποία θα διατεθούν όμως υπό την προϋπόθεση ό,τι θα μπουν ως διοίκηση Πρωτοδικείου για να έχουν το χρονικό περιθώριο των έξι μηνών να ελέγξουν τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ

Η αντιπρόταση της ΠΑΕ ήταν η εξής: Να εμφανίσουν έγγραφο (π.χ. εγγυητική επιστολή) που να πιστοποιεί την ύπαρξη των χρημάτων. Εφόσον συμβεί αυτό τότε άμεσα θα αποκτήσουν πρόσβαση στο λογιστήριο της ΠΑΕ για να κάνουν τον οικονομικό έλεγχο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ό,τι εφόσον δωθεί εντολή σε ομάδα ορκωτών ελεγκτών αυτός μπορεί να ολοκληρωθεί σε διάστημα λίγων ημερών και όχι στους έξι μήνες που ζητάει πλευρά των ενδιαφερόμενων επενδυτών.

Αυτό που τονίστηκε από τους ανθρώπους της ΠΑΕ είναι ό,τι μέχρι την Τρίτη θα υπάρξει επίσημη τοποθέτηση για τις διοικητικές εξελίξεις, αφού είναι γνωστό ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθούν ορισμένα πολύ κρίσιμα ραντεβού για το παρόν και το μέλλον της «κυανόλευκης» εταιρείας.

Μάλιστα η ΠΑΕ εξέδωσε και το ακόλουθο Δελτίο Τύπου. το οποίο αναλυτικά αναφέρει: 

“Η ΠΑΕ Ηρακλής 1908 μετά και την σημερινή (21/11) συνάντηση της διοίκησης με τον εκπρόσωπο της κίνησης «Αναγέννηση Ηρακλής» ξεκαθαρίζει ότι ζητά την κατάθεση της εγγυητικής επιστολής η οποία και θα πιστοποιεί την οικονομική επάρκεια και αξιοπιστία της συγκεκριμένης πρότασης.

Σε περίπτωση που η πλευρά των ενδιαφερόμενων εμφανίσει την εγγυητική η ΠΑΕ Ηρακλής 1908 θα δώσει ελεύθερη πρόσβαση σε κάθε οικονομικό στοιχείο ώστε να πραγματοποιηθεί ο απαιτούμενος οικονομικός έλεγχος.

Σε κάθε περίπτωση η πρόταση για διοίκηση Πρωτοδικείου απορρίπτεται καθώς δεν εξυπηρετεί σε καμία περίπτωση τα συμφέροντα του Ηρακλή όπως έχει αποδειχθεί στο παρελθόν”.

Σχετικά Άρθρα

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Η λύση είναι μία: Διάλογος σε θεσμικό επίπεδο, τώρα!!!

Ποδόσφαιρο

Back to Top