Γιαταγάνα: «Μηνύσεις…παντού!»

«Τοκογλύφους» χαρακτήρισε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Χρυσούλα Γιαταγάνα, όλους όσους επιβουλεύονται την περιουσία του Ηρακλή, ενώ απευθύνθηκε με σκληρή γλώσσα στον υπουργό Οικονομίκων, Γιάννη …

Ερασιτέχνης

«Τοκογλύφους» χαρακτήρισε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Χρυσούλα Γιαταγάνα, όλους όσους επιβουλεύονται την περιουσία του Ηρακλή, ενώ απευθύνθηκε με σκληρή γλώσσα στον υπουργό Οικονομίκων, Γιάννη Στουρνάρα για τους χειρισμούς του υπουργείου του στην υπόθεση του ΓΣ Ηρακλής, τονίζοντας ότι θα καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ενημερώθηκα σήμερα (21/11) για το θέμα, πήρα αμέσως τηλέφωνο στην Περιφέρεια, έκλεισα ραντεβού με τον δικηγόρο τον κ.Ραστα προκειμένου να πάρω όλα τα έγγραφα που απέστειλε το ΣΔΟΕ. Θα φέρω το ζήτημα στην Βουλή αλλά θα επέμβω δικαστικά και θα καταθέσω μήνυση προς παντός υπευθύνου. Δεν πρόκειται να αφήσουμε τον κ.Στουρνάρα, τον εγκάθετο των δανειστών και των τοκογλύφων να φάει την περιουσία του Ηρακλή. Αυτό έχουν βάλει στο μάτι τώρα. Αν υπάρχουν ατασθαλίες θα το βρει η ποινική δικαιοσύνη και θα τιμωρήσει και θα καταλογίσει σε αυτούς που είναι υπεύθυνοι. Θα καταθέσω επερώτηση στην Βουλή .Δεν θα μείνει έτσι το θέμα. Κάτω τα χέρια από τον Ηρακλή μας» τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Γιαταγάνα στον «Arena FM» και πρόσθεσε: «Η ομάδα είναι για εμάς σαν Θεός.

Η οικογένεια μου είμαστε Ηρακλειδείς. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας πάρει τον Ηρακλή. Να τα ξεχάσουν αυτά οι τοκογλύφοι. Είναι τα καλύτερα φιλέτα της Θεσσαλονίκης. Δεν θα τα αφήσουμε να τα πάρουν. Τα δικαστικά θέματα θα τα αναλάβω προσωπικά χωρίς καμία επιβάρυνση για τον Ηρακλή. Θα στηρίξουμε την ομάδα μας. Δεν θέλει τροπολογίες, αλλά μηνύσεις και πιστεύω ότι θα την υπογράψουν όλοι οι Ηρακλειδείς. Θέλουν να ρίξουν τα οικόπεδα στο ΤΑΙΠΕΔ και να τα πάρουν αντί πινακίου φακής. Ο κ. Στουρνάρας να παραχωρεί από την δική του περιουσία και όχι από την περιουσία του Ηρακλή».

Back to Top