Ανανέωσαν το ραντεβού για αύριο (21/11)

Ολοκληρώθηκε το πρώτο ραντεβού ανάμεσα στην διοίκηση της ΠΑΕ και τους εκπροσώπους της κίνησης «Αναγέννηση – Ηρακλής» στη Μίκρα, χωρίς ωστόσο σε πρώτη φάση να …

Ηρακλής

Ολοκληρώθηκε το πρώτο ραντεβού ανάμεσα στην διοίκηση της ΠΑΕ και τους εκπροσώπους της κίνησης «Αναγέννηση – Ηρακλής» στη Μίκρα, χωρίς ωστόσο σε πρώτη φάση να υπάρξει ουσιαστικό αποτέλεσμα. Το γεγονός αυτό, οδήγησε τις δύο πλευρές στην απόφαση να υπάρξει και νέο ραντεβού αύριο (21/11)την ίδια ώρα (18.00) στο ίδιο μέρος (Μίκρα).

Να σημειωθεί πάντως, ότι η πλευρά των ενδιαφερομένων (οι οποίοι εκπροσωπήθηκαν από τους Αλέξανδρο Ιωαννίδη, Αλέξανδρο Κατσαμπέκη (πρώην υπεύθυνος μάρκετινγκ της ΠΑΕ επί θητείας Γιώργου Σπανουδάκη) και τον νομικό Νίκο Κυρκούδη, δεν εμφάνισαν εγγυητική επιστολή, δεν αποκάλυψαν τα ονόματα που βρίσκονται πίσω από την κίνηση, ενώ δεν εμφάνισαν και κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει την οικονομική τους φερεγγυότητα.

Αντίθετα από την πλευρά τους, ζητήθηκαν τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ και παράλληλα έθεσαν ως όρο την ανάληψη της ΠΑΕ αρχικά ως διοίκηση πρωτοδικείου με την προοπτική να συζητηθεί το καλοκαίρι η απόκτηση των μετοχών.

Σ’ ότι αφορά την θέση των ανθρώπων της ΠΑΕ (που εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο Θεόδωρο Παπαδόπουλο και τον νομικό σύμβουλο, Σάκη Ελευθεριάδη), ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να συναινέσουν σε μια διοίκηση Πρωτοδικείου με αβέβαιη κατάληξη, πρόσθεσαν ότι η ΠΑΕ Ηρακλής πωλείται και τους κάλεσαν εφόσον το επιθυμούν να τοποθετήσουν μια εταιρεία συμβούλων η οποία θα μπορέσει να ελέγξει μέσα σε μία εβδομάδα όλα τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας, προκειμένου να υπάρξει ένα πιστοποιημένο αποτέλεσμα.

Στο πλαίσιο αυτό, το ραντεβού ανανεώθηκε για αύριο στη Μίκρα την ίδια ώρα (18.00), με την πλευρά της κίνησης, να δεσμεύεται ότι θα εμφανίσει έγγραφα που θα αποδεικνύουν ότι…λεφτά υπάρχουν και παράλληλα θα αποκαλύψει και τα ονόματα των ανθρώπων που τη στηρίζουν και την πλευρά της ΠΑΕ να δεσμεύεται ότι στην περίπτωση που συμβούν τα παραπάνω να παραχωρήσει προς έλεγχο τα οικονομικά στοιχεία.

«Έγινε μια πρώτη συζήτηση σε ένα πολύ καλό κλίμα και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για αύριο την ίδια ώρα. Και η πλευρά της ΠΑΕ, αλλά και εμείς ζητήσαμε επιπλέον στοιχεία. Ήταν απλά μια διερευνητική επαφή. Σήμερα, δόθηκαν κάποια ονόματα από την δική μας πλευρά, αύριο όμως θα δοθούν και τα υπόλοιπα», τόνισε χαρακτηριστικά μετά το τέλος της συνάντησης, ο εκπρόσωπος της κίνησης «Αναγέννηση – Ηρακλής», Αλέξανδρος Ιωαννίδης, ενώ από την πλευρά του ο Σάκης Ελευθεριάδης είπε: «Ήταν απλά μια διερευνητική επαφή, η οποία και διεξήχθη σε καλό κλίμα. Δεν κατατέθηκε καμιά επίσημη πρόταση, καθώς ζητήθηκαν επιπλέον στοιχεία γι’ αυτό και θα κάνουμε και αύριο ένα ραντεβού. Επίσης ζητάμε και τα ονόματα που στηρίζουν την κίνηση».

Σχετικά Άρθρα

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Η λύση είναι μία: Διάλογος σε θεσμικό επίπεδο, τώρα!!!

Ποδόσφαιρο

Back to Top