Το BlueArena Web Radio σε Ιβανώφειο και Αλκαζάρ

Η αυλαία της αγωνιστικής περιόδου 2013-14 ανοίγει το Σαββατοκύριακο για τις ομάδες μπάσκετ και ποδόσφαιρου. Η αρχή γίνεται αύριο (14/9) από το Ιβανώφειο, όπου οι …

Web Radio

Η αυλαία της αγωνιστικής περιόδου 2013-14 ανοίγει το Σαββατοκύριακο για τις ομάδες μπάσκετ και ποδόσφαιρου. Η αρχή γίνεται αύριο (14/9) από το Ιβανώφειο, όπου οι κυανόλευκοι υποδέχονται τον ΟΦΗ, για την πρώτη φάση του κυπέλλου. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 5μ.μ.

Η συνέχεια δίνεται την Κυριακή (15/9 – 16:00) στο Αλκαζάρ, όπου επίσης για την πρώτη φάση του κυπέλλου, ο ανανεωμένος Ηρακλής αντιμετωπίζει τον -τυπικά γηπεδούχο- Τύρναβο.

Σε κανένα από τα δύο παιχνίδια δεν θα υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση. Μπορείτε όμως και τους δύο αγώνες να τους ακούσετε ζωντανά και χωρίς παρεμβολές άλλων αγώνων που θα διεξάγονται την ίδια ώρα, μέσα από το BlueArena Web Radio (μέσω της εφαρμογής δεν είναι ακόμη εφικτή η ακρόαση των αγώνων, οπότε θα πρέπει να επισκεφτείτε την κανονική σελίδα). 

Και φυσικά από το BlueArena.gr θα υπάρχει κάλυψη των αγώνων λεπτό προς λεπτό και πλούσιο ρεπορτάζ με φωτογραφίες και βίντεο.

Back to Top