Τα πρώτα σχόλια για την εφαρμογή της BlueArena

Ιδιαιτέρως κολακευτικά είναι τα σχόλια των κατόχων συσκευών iPhone και iPad που έχουν κατεβάσει τη νέα εφαρμογή της BlueArena. Έντεκα από εσάς, μπήκατε στην διαδικασία …

Τεχνολογία

Ιδιαιτέρως κολακευτικά είναι τα σχόλια των κατόχων συσκευών iPhone και iPad που έχουν κατεβάσει τη νέα εφαρμογή της BlueArena. Έντεκα από εσάς, μπήκατε στην διαδικασία να βαθμολογήσετε την εφαρμογή. Οι δέκα επέλεξαν τα «πέντε αστέρια» (η υψηλότερη βαθμολογία) και ένας τα «τέσσερα αστέρα».

Οκτώ από εσάς αφήσατε κάποιο μήνυμα, με παρατηρήσεις και προτάσεις επί της εφαρμογής. Να είστε βέβαιοι ότι όλα τα μηνύματα διαβάζονται και όσες προτάσεις είναι εφαρμόσιμες, θα είναι διαθέσιμες σε κάποιο από τα επόμενα updates.

Όσοι επιθυμείτε να βαθμολογήσετε την εφαρμογή ή να αφήσετε κάποιο σχόλιο, μπορείτε μέσω του app store να μεταβείτε στην εφαρμογή «BlueArena» και στην επιλογή «Reviews» να κάνετε αυτό που επιθυμείτε, ενώ σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάσετε τα σχόλια που ήδη έχουν αποσταλεί.

Για τους κατόχους iPad, μπορείτε να μεταβείτε απευθείας στη σελίδα της BlueArena, πατώντας εδώ

Για τους κατόχους συσκευών με android, είναι θέμα ημερών θα βγει στο αέρα η εφαρμογή της BlueArena…

Πώς λειτουργεί η εφαρμογή:

Μπαίνοντας στην αρχική σελίδα, διαβάζετε τα βασικά θέματα της σελίδας και τις πρόσφατες ειδήσεις από τα τρία βασικά αθλήματα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ)

Στην βάση, υπάρχουν οι εξής επιλογές διαχείρισης: Αρχική (βλέπετε την πρώτη σελίδα), Κατηγορίες (εμφανίζονται όλες οι κατηγορίες του σάιτ για να έχετε εύκολη πρόσβαση στα άρθρα), Πρόσφατα (υπάρχουν όλα τα δημοσιευμένα άρθρα με χρονολογική σειρά) και Δημοφιλή (εμφανίζονται τα άρθρα που έχουν διαβαστεί από τους περισσότερους αναγνώστες).

Πάνω δεξιά υπάρχει η επιλογή της αναζήτησης των άρθρων τοποθετώντας λέξεις-κλειδιά.

Στο επόμενο update θα προστεθούν νέα στοιχεία.

Η εφαρμογή είναι μία προσφορά της εταιρίας MultiLabs.

Τέλος, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι έτοιμη η εφαρμογή και για τα android.

Σχετικά Άρθρα

Η επίδραση της τεχνολογίας στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο

Διάφορα

Back to Top