Τι λέει ο Χαραλαμπίδης για τις μεταγραφές

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μιλάει στην BlueArena για τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα του Ηρακλή από τη Νίκη Βόλου, τον Δημήτρη Κοντοδήμο και τον Νίκο Πουρτουλίδη, όπως …

Συνεντεύξεις

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μιλάει στην BlueArena για τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα του Ηρακλή από τη Νίκη Βόλου, τον Δημήτρη Κοντοδήμο και τον Νίκο Πουρτουλίδη, όπως επίσης και για τον τρίτο που έρχεται από τη νέα εβδομάδα, τον Τάσο Κυριάκο.

Ο έμπειρος προπονητής που τη φετινή σεζόν θα δουλέψει στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στη Νέα Σαλαμίνα συνεργάστηκε με τους τρεις ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς, όντας πάντα η τριάδα στα βασικά του πλάνα.

Για τον Κοντοδήμο, είπε: «Εχει δείξει την αξία του. Θα βοηθήσει σε σημαντικό βαθμό την αριστερή πλευρά. Είναι σε μία πάρα πολύ καλή ηλικία. Είναι επαγγελματίας. Θεωρώ ότι μεγάλο του ατού είναι το αριστερό πόδι, έχοντας καλές σέντρες και εξαιρετικά τελειώματα για αμυντικός. Αυτό που μένει είναι να προσαρμοστεί άμεσα».

Για τον Πουρτουλίδη, επισήμανε: «Είναι πολύ ντελικάτος παίκτης. Έχει ποιότητα. Μπορεί να δημιουργήσει το παιχνίδι του Ηρακλή και το βασικό του πλεονέκτημα είναι ότι είναι εξαιρετικός με την μπάλα στα πόδια. Βρίσκει δίχτυα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι αυτή την περίοδο υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία και δεν ξέρω αν επηρεαστεί».

Για τον Κυριάκο, τόνισε: «Πρόκειται για έναν καταξιωμένο ποδοσφαιριστή. Η εμπειρία σ’ αυτή την κατηγορία παίζει τεράστιο ρόλο και αυτή την διαθέτει ο Κυριάκος. Έχει πολλά τρεξίματα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ ο Ηρακλής θα παίρνει από αυτόν αρκετή ποιότητα. Το βασικό είναι να ταιριάξει με την χημεία της ομάδας».

Κλείνοντας, ο Χαραλαμπίδης έκανε ένα σύντομο σχόλιο για τις άλλες τρεις μεταγραφικές κινήσεις, λέγοντας: «Με τον Λίμα δούλεψα μαζί στη Δόξα Δράμας. Είναι πολύ καλός στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο Ζαχόρα έδειξε στοιχεία ενός αξιόπιστου φορ, ενώ ο Σίμιτς έχει τεράστια εμπειρία. Παρακολουθώ τον Ηρακλή, έχει κάνει πολύ καλές μεταγραφές και πιστεύω ότι αυτή θα είναι η τελευταία του χρονιά στην Φούτμπολ Λιγκ».

Σχετικά Άρθρα

Π. Γκότσης: “Με τον κόσμο στο πλευρό μας για τη μεγάλη επιστροφή”

Ερασιτέχνης

“Στη μάχη με τα τέρατα του κρατικού μηχανισμού, με τα τέρατα του φασισμού βγήκα νικητής»

Διάφορα

Back to Top