Γεράνης: “Ο Ηρακλής μπορεί την άνοδο”

Την πεποίθηση του ότι ο Ηρακλής, μπορεί να φτάσει στον στόχο της ανόδου, εξέφρασε ο Μιχάλης Γεράνης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην BlueArena, στο περιθώριο, …

Συνεντεύξεις

Την πεποίθηση του ότι ο Ηρακλής, μπορεί να φτάσει στον στόχο της ανόδου, εξέφρασε ο Μιχάλης Γεράνης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην BlueArena, στο περιθώριο, της ομιλίας του για το πρόβλημα των απορριμμάτων το οποίο ταλανίζει εδώ και δεκαετίες την πόλη της Θεσσαλονίκης ως Πρόεδρος του ΟΤΑ (Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης).

Ο Μιχάλης Γεράνης διετέλεσε Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής το 2011, όταν η διοίκηση αποτελούνταν από παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή.
Ο Γεράνης μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο διάστημα το οποίο διετέλεσε Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, στην προσπάθεια που κάνει το ποδοσφαιρικό τμήμα για να ανέβει στην Σούπερλιγκα, αλλά και τον Γ.Σ.

Αρχικά αναφέρθηκε στην πορεία του ποδοσφαιρικού τμήματος επισημαίνοντας τα εξής: «Η προσπάθεια που γίνεται στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι πολύ σημαντική, καθώς ο Ηρακλής μας έχει ακόμα ευκαιρία να διεκδικήσει την άνοδο στην Σούπερλιγκα.

Σίγουρα το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό χάσαμε την ευκαιρία αλλά πλέον πρέπει να κοιτάμε το παρών, και το παρών είναι το παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου. Αν καταφέρουμε και πετύχουμε την νίκη τότε θα μιλάμε διαφορετικά, όπως και ο κόσμος θα ατενίζει τα επόμενα παιχνίδια με άλλη ψυχολογία».

Όσον αφορά την δική του παρουσία στον Ηρακλή, δήλωσε: «Εμείς είχαμε βιώσει μια πολύ δύσκολη κατάσταση το καλοκαίρι του 2011, διότι προσπαθούσαμε όλοι μαζί να σώσουμε τον Ηρακλή από την αδικία η οποία και τελικώς ήρθε με τις αλλαγές των νόμων περί δυσφήμησης του αθλήματος.

Μετά την κάθοδο του Ηρακλή είδαμε την επόμενη χρονιά οι νόμοι για την αδειοδότηση να γίνονται με πολύ ελαφρά κριτήρια αλλά και με μια λογική στην οποία κανείς δεν μπορεί να καταλάβει.

Πώς γίνεται ξαφνικά να αλλάζει ο νόμος για την αδειοδότηση μετά την κάθοδο της ομάδας σε χαμηλότερες κατηγορίες; Στο ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει κάποια στιγμή να εφαρμοστεί η ισονομία γιατί ο κόσμος θέλει να βλέπει τους νόμους να εφαρμόζονται σε κάθε παραβάτη, και όχι να γίνεται κατά το δοκούν».

Τέλος ο κ. Γεράνης αναφέρθηκε για τον Γ.Σ Ηρακλή ο οποίος έχει και το μεγαλύτερο πρόβλημα, δηλώνοντας… «Είμαι πολύ στεναχωρημένος για την κατάσταση στην οποία βιώνει ο Γ.Σ Ηρακλής και καλώ όποιον μπορεί να βοηθήσει να είναι κοντά ώστε να περισώσουμε ότι απέμεινε».

Σχετικά Άρθρα

Π. Γκότσης: “Με τον κόσμο στο πλευρό μας για τη μεγάλη επιστροφή”

Ερασιτέχνης

“Στη μάχη με τα τέρατα του κρατικού μηχανισμού, με τα τέρατα του φασισμού βγήκα νικητής»

Διάφορα

Back to Top