Μπουχαλάκης: «Θα τους δείξει αμέσως ότι τους πιστεύει»

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αποτέλεσε ένα από τα πρόσωπα του φετινού πρωταθλήματος της Football League και η BlueArena επικοινώνησε με τον νεαρό μέσο, προκειμένου να μας …

Συνεντεύξεις

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αποτέλεσε ένα από τα πρόσωπα του φετινού πρωταθλήματος της Football League και η BlueArena επικοινώνησε με τον νεαρό μέσο, προκειμένου να μας μιλήσει για τον Σίνισα Γκόγκιτς με τον οποίο συνεργάστηκαν στον Εργοτέλη.

Ο Κρητικός χαφ είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Σερβοκύπριο, ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα προς τους παίκτες του Ηρακλή, τονίζοντας ότι είναι στο χέρι τους να πιστέψουν ότι θα τα καταφέρουν.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Μπουχαλάκης, είπε: «Προσωπικά με βοήθησε παρά πολύ, όπως βοήθησε όλα τα παιδιά. Εχει μεγάλο μερίδιο στην πορεία που κάναμε. Για τα περισσότερα παιδιά ήταν η πρώτη μας χρονιά και μας έβαλε αμέσως στο κλίμα και στο ποδόσφαιρο, που πρέπει να παίζουμε».

Ερωτηθείς, αν έχει τη δυνατότητα να αλλάξει άρδην τη ψυχολογία της ομάδας, ξεκαθάρισε: «Παίζουν πολλά ρόλο. Αν το θέλουν τα ίδια τα παιδιά και το πιστέψουν θα τα καταφέρουν. Ο κόουτς θα τους δείξει αμέσως ότι τους πιστεύει. Και εμείς εδώ κάναμε μία κοιλιά, αλλά δεν το βάλαμε κάτω και αποδείξαμε ποιοι είμαστε».

Για το στυλ ποδοσφαίρου, με το οποίο θα αγωνιστεί ο Ηρακλής, τόνισε: «Πιο επιθετικό και στρωτό ποδόσφαιρο. Συνεχώς κάτω την μπάλα. Θέλει να συνδυάζει το καλό θέαμα με τα αποτελέσματα».

Κλείνοντας, απέφυγε να κάνει προγνωστικά για την άνοδο, μέσω των πλέι οφ: «Όλα θα είναι δύσκολα παιχνίδια και αρκετά κλειστά. Η κούραση, οι τραυματισμοί και οι κάρτες θα έχουν τη δική τους σημασία για την ομάδα που θα πάρει το τέταρτο εισιτήριο».

Σχετικά Άρθρα

Π. Γκότσης: “Με τον κόσμο στο πλευρό μας για τη μεγάλη επιστροφή”

Ερασιτέχνης

“Στη μάχη με τα τέρατα του κρατικού μηχανισμού, με τα τέρατα του φασισμού βγήκα νικητής»

Διάφορα

Back to Top