ΣΧΟΛΙΟ: Οπως με την Λάρισα

Το τρίποντο στο αυριανό παιχνίδι θα δώσει τη δυνατότητα στον Ηρακλή να βρεθεί μόνος του στη δεύτερη θέση και να αυξήσει ακόμη περισσότερο τις πιθανότητες …

Το τρίποντο στο αυριανό παιχνίδι θα δώσει τη δυνατότητα στον Ηρακλή να βρεθεί μόνος του στη δεύτερη θέση και να αυξήσει ακόμη περισσότερο τις πιθανότητες του για το -απευθείας- εισιτήριο της ανόδου.

Τι χρειάζονται όμως οι κυανόλευκοι για να βάλουν στη συγκομιδή τους, τους βαθμούς; Μα φυσικά ένα γρήγορο γκολ. Μπορεί να είναι κοινότυπο, αλλά είναι η αλήθεια. Όπως με την Λάρισα έτσι και αύριο το συγκρότημα του Γιάννη Χατζηνικολάου θα αναζητήσει ένα τέρμα που θα αλλάξει έπειτα όλη τη μορφή του αγώνα.

Το παιχνίδι έχει αποκτήσει χαρακτήρα «τελικού» και το γκολ στο πρώτο 20λεπτο θα διαφοροποιήσει υπέρ του Ηρακλή την κατάσταση. Κόντρα στη Λάρισα ο Κιρόφσκι «ξεκλείδωσε» στο 13΄ την αντίπαλη άμυνα και η ομάδα αγωνίστηκε ύστερα με την «συνταγή» που την έχει φέρει πολύ κοντά στο στόχο.

Το θετικό για τους κυανόλευκους είναι ότι και ο Πανσερραϊκός δε θα έρθει να κλειστεί, καθώς ούτε η ισοπαλία βολεύει τους φιλοξενούμενους. Ετσι, ο Ηρακλής αναμένεται να βρει χώρους, τους οποίους πρέπει να αξιοποιήσει, ούτως ώστε να βρεθεί αύριο το απόγευμα, στις 19:00 στη δεύτερη θέση…

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]oo.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to Top