ΣΧΟΛΙΟ: Και με μισό μηδέν

Στις τρεις νικηφόρες αναμετρήσεις με Φωκικό, Λάρισα και Καλλιθέα ο Ηρακλής δεν απέδωσε όμορφο ποδόσφαιρο, αλλά κατάφερε να έχει την ουσία. Το γκολ δηλαδή. Αυτό …

Στις τρεις νικηφόρες αναμετρήσεις με Φωκικό, Λάρισα και Καλλιθέα ο Ηρακλής δεν απέδωσε όμορφο ποδόσφαιρο, αλλά κατάφερε να έχει την ουσία. Το γκολ δηλαδή. Αυτό που τον φέρνει στην τρίτη θέση και οδηγεί στη Σούπερ Λίγκα.

Επειδή πολλά ακούγονται σχετικά με το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα και ότι μόνο με τύχη βρίσκεται εδώ που βρίσκεται να αναφέρουμε τα εξής.

Νομίζουμε ότι κανέναν δεν απασχολεί και ούτε κι εμάς αν ο Ηρακλής είναι θεαματικός. Μπορεί και παίρνει αποτελέσματα και αυτό μετράει. Η επόμενη τριάδα αγώνων κόντρα σε Πανσερραϊκό (εντός), Αναγέννηση Επανομής (εκτός), Αναγέννηση Γιαννιτσών (εντός) θα καθορίσει κατά πολύ το μέλλον της ομάδας.

Μπορεί να τα κερδίσει όλα με μισό μηδέν; Αυτό μετράει να κερδίσει ακόμη κι αν ο αντίπαλος είναι καλύτερος. Στο σημείο που έχουμε φτάσει το θέαμα πάει… περίπατο και όπως λέει και η λαϊκή ρήση… «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα».

Και για όσους μιλάνε για ποδόσφαιρο. Πέρα από το γκολ που πετυχαίνουν οι κυανόλευκοι, έχουν ακόμη δυο-τρεις ευκαιρίες σε κάθε αγώνα για να σκοράρουν και επιπλέον η άμυνα τους είναι εξαιρετική, έχοντας δεχτεί τέσσερα τέρματα σε 15 ματς.

Τώρα αν μπορέσει να συνδυάσει το θέαμα με την ουσία θα ήταν το ιδανικότερο, αλλά σ’ ένα μήνα από τώρα κανείς δε θα θυμάται ποιος ήταν καλός στο τάδε παιχνίδι και ποιος άξιζε να κερδίσει. Αυτό που θα θυμούνται και θα ξέρουν θα είναι η ομάδα που θα προβιβαστεί. Και αυτή πρέπει να είναι ο Ηρακλής…

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top