ΣΧΟΛΙΟ: Πόσο πιο χαμηλά θα πέσεις ρε Παναθηναϊκέ

Ο υποβιβασμός της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, αποτελεί δίχως αμφιβολία μία μαύρη κηλίδα στην ιστορία του αθηναϊκού συλλόγου. Δεν είναι όμως ξεφτίλα. Ξεφτίλα είναι αυτό …

BlueArena, Απόψεις

Ο υποβιβασμός της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, αποτελεί δίχως αμφιβολία μία μαύρη κηλίδα στην ιστορία του αθηναϊκού συλλόγου. Δεν είναι όμως ξεφτίλα. Ξεφτίλα είναι αυτό που επιχειρεί τις τελευταίες ημέρες. Να κερδίσει στα χαρτιά ό,τι έχασε στα γήπεδα.

Πώς άραγε αισθάνονται οι οπαδοί του Παναθηναϊκού; Πώς νιώθουν που οι διοικούντες του συγκεκριμένου τμήματος, κάνουν αυτό για το οποίο χλευάζουν εδώ και χρόνια τον αιώνιο αντίπαλό τους;

Το… «θρύλε γερά και πάρτο στα χαρτιά», με τις κινήσεις των πράσινων διοικούντων μετατρέπεται σε… «ΠΑΟ γερά και σώσου στα χαρτιά». Τους εκφράζει αυτό που γίνεται; Νιώθουν όμορφα που σε αυτή την προσπάθεια έχουν για σύμμαχο τον Ολυμπιακό; Και φυσικά αυτή η συμμαχία δεν έχει να κάνει ούτε με το καλό του αθλήματος, ούτε διότι οι ερυθρόλευκοι αγάπησαν τον Παναθηναϊκό.

Και εδώ το συμφέρον υπερτερεί του δικαίου Ο Ταρνατώρος γνωρίζει ότι με τον Παναθηναϊκό στην Α1, η ομάδα του θα εξακολουθεί να… σπάει πλάκα. Με τον Ηρακλή όμως τα πράγματα θα είναι σκούρα.

ΥΓ Πριν από τρεις μήνες φιλοξενήθηκε στην ιστοσελίδα «prasinanea.gr» ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για την ένσταση του Ολυμπιακού κατά του κύρους της αναμέτρησης με την Σιένα. Το παραθέτουμε αυτούσιο. Το γιατί, εύκολα μπορείτε να το αντιληφθείτε:

“Ανεξάρτητα από το άθλημα, οι αξίες που διέπουν τον Ολυμπιακό για νίκες εκτός αγωνιστικών χώρων, δεν αλλάζουν… Τα διαμάντια είναι παντοτινά” αναφέρει μία γνωστή φράση, με σκοπό να αναδείξει την αξία αυτών των πολύτιμων λίθων, η οποία δεν χάνεται ποτέ… Επομένως, αυτή η ρήση αποκτά χαρακτήρα αξιώματος.

Κατά παράφραση, ακόμα ένα αξίωμα μπορεί να θεωρηθεί το “οι ενστάσεις του Ολυμπιακού, είναι παντοτινές”…

Διότι, αντικατοπτρίζει τη διαχρονική αξία που έχει για τον Ολυμπιακό, ανεξαρτήτως του αθλήματος, μία νίκη που επιτυγχάνεται εκτός αγωνιστικών χώρων. Επειδή, ωραίες και καλές οι επικρατήσεις με αθέμιτα μέσα, όμως και μερικές στην αίθουσα των δικαστηρίων, είναι ξεχωριστές.

Για αυτό άλλωστε, μετά την ήττα τους στο ΣΕΦ από τη Σιένα με 74-72,έκαναν ένσταση! Τι πιο φυσιολογικό, από μία ομάδα γαύρων, να προσπαθήσει να πάρει το ματς στα χαρτιά!

“Θρύλε των ενστάσεων” συνέχισε και μην σταματάς… “Θρύλε γερά και πάρτο στα χαρτιά…”!

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top