Στεφανίδης: “Δεν επαναπαυόμαστε”

  Ο Νέστορας Στεφανίδης πρόσθεσε ένα ακόμη γκολ στο ενεργητικό του, καθώς με δική του κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι προήλθε και το γκολ της νίκης στην …

Συνεντεύξεις
 
Ο Νέστορας Στεφανίδης πρόσθεσε ένα ακόμη γκολ στο ενεργητικό του, καθώς με δική του κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι προήλθε και το γκολ της νίκης στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πιερικό. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο επιθετικός των “κυανολεύκων” αναφέρθηκε τόσο στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όσο και σε αυτό που ακολουθεί με αντίπαλο την Δόξα Δράμας. 
 
“Συγχαρητήρια στην ομάδα. Καταφέραμε να κερδίσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι σε ένα πολύ δύσκολο και κακό αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, δεν επαναπαυόμαστε, ούτε στεκόμαστε σε αυτό το νικηφόρο αποτέλεσμα. 
 
Ακολουθεί ένα ακόμη δυνατό παιχνίδι, απέναντι σε μια εξίσου δυνατή ομάδα, όπως είναι η Δόξα Δράμας, η οποία το τελευταίο διάστημα είναι πολύ ανεβασμένη και οφείλουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για αυτή την αναμέτρηση από την οποία θα ζητήσουμε το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο” τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και σχετικά με τους πολλούς χαμένους βαθμούς στο Καυτανζόγλειο πρόσθεσε: “Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε άτυχοι, αλλά σίγουρα θα πρέπει να λύσουμε άμεσα αυτό το ζήτημα. 
 
Κοιτάμε το παιχνίδι με την Δράμα και αμέσως μετά, οπότε και επιστρέφουμε στο Καυτανζόγλειο, θα πρέπει να επιτέλους να δώσουμε μια χαρά στον κόσμο μας κερδίζοντας τον αγώνα που ακολουθεί”. 

Σχετικά Άρθρα

Π. Γκότσης: “Με τον κόσμο στο πλευρό μας για τη μεγάλη επιστροφή”

Ερασιτέχνης

“Στη μάχη με τα τέρατα του κρατικού μηχανισμού, με τα τέρατα του φασισμού βγήκα νικητής»

Διάφορα

Back to Top