Εστεμπάν Ερέρα: «Σαν τον Ηρακλή, πουθενά»

Ο Εστεμπάν Ερέρα μιλάει για τον Ηρακλή. Από την μακρινή Ινδονησία. Ο 32χρονος Αργεντίνος επιθετικός που αγαπήθηκε στο Καυτανζόγλειο και το επώνυμό του έγινε σύνθημα …

Συνεντεύξεις

Ο Εστεμπάν Ερέρα μιλάει για τον Ηρακλή. Από την μακρινή Ινδονησία. Ο 32χρονος Αργεντίνος επιθετικός που αγαπήθηκε στο Καυτανζόγλειο και το επώνυμό του έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών, αναπολεί τα δύο χρόνια παρουσίας στη Θεσσαλονίκη και αποκαλύπτει στην BlueArena το μεγάλο του όνειρο: Να φορέσει και πάλι, έστω για μία φορά, την κυανόλευκη φανέλα.

Τον εντοπίσαμε μέσω facebook, το οποίο χρησιμοποιεί καθημερινά για να επικοινωνεί με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Πώς είναι τα πράγματα στην Ινδονησία;

Η ομάδα είναι καλή, τα χρήματα πολύ καλά, ωστόσο η ζωή είναι δύσκολη. Γι’ αυτό και μάλλον θα αποχωρήσω μόλις ολοκληρωθεί το συμβόλαιό μου. Μετά από δώδεκα παιχνίδια, η ομάδα (Mitra Kukar) είναι τρίτη στην βαθμολογία και εγώ έχω πετύχει πέντε γκολ.

Παρακολουθείς καθόλου την πορεία του Ηρακλή;

Αν και έχω χάσει επαφή με όλους τους συμπαίκτες μου, εκτός τον Επαλέ, μαθαίνω τι συμβαίνει στην ομάδα. Ποτέ δεν έπαψα να ενδιαφέρομαι για τον Ηρακλή. Έχω παίξει σε πολλές ομάδες, αλλά πουθενά δεν ήταν σαν τον Ηρακλή. Την αγαπώ αυτή την ομάδα, όπως δεν αγάπησα καμία άλλη, εκτός φυσικά την Μπόκα. Γνωρίζω ότι παίζει στην δεύτερη κατηγορία, αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω πώς βρέθηκε εκεί. Όπου και να παίζει ο Ηρακλής, θα είναι πάντα ο Ηρακλής και μακάρι να ανέβει. Ελπίζω να μην έχει οικονομικά προβλήματα, όπως είχε στο παρελθόν.

Τι είναι αυτό που σε κάνει να ξεχωρίζεις τον Ηρακλή από τις υπόλοιπες ομάδες;

Ο κόσμος του. Πουθένα δεν ένιωσα τέτοια αγάπη. Ούτε στην Μπόκα. Την πρώτη χρονιά πετύχαμε σπουδαία πράγματα με τον Κωφίδη, ενώ την δεύτερη κάναμε μία ηρωική προσπάθεια, με κορυφαίο παιχνίδι αυτό της Ξάνθης. Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνο το παιχνίδι και τις αντιδράσεις του κόσμου. Το όνειρό μου είναι να φορέσω και πάλι την φανέλα του Ηρακλή και να παίξω γι’ αυτόν τον κόσμο. Έστω μία φορά. Ποιος ξέρει. Ίσως κάποια στιγμή που δοθεί αυτή η ευκαιρία. 

Σχετικά Άρθρα

Π. Γκότσης: “Με τον κόσμο στο πλευρό μας για τη μεγάλη επιστροφή”

Ερασιτέχνης

“Στη μάχη με τα τέρατα του κρατικού μηχανισμού, με τα τέρατα του φασισμού βγήκα νικητής»

Διάφορα

Back to Top