Στην Εθνική Στράντζαλη, Κωνσταντινίδου

Την Κυριακή στις 17 Μαρτίου, στο προπονητικό κέντρο «ΑΤΕΡΜΩΝ» (κοντά στη Θεσσαλονίκη) θα ξεκινήσει η προετοιμασία της εθνικής Κορασίδων για την τελική φάση του ευρωπαϊκού …

Διάφορα

Την Κυριακή στις 17 Μαρτίου, στο προπονητικό κέντρο «ΑΤΕΡΜΩΝ» (κοντά στη Θεσσαλονίκη) θα ξεκινήσει η προετοιμασία της εθνικής Κορασίδων για την τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί σε Σερβία και Μαυροβούνιο από τις 29 Μαρτίου έως και τις 7 Απριλίου.

Οι Ομοσπονδιακοί προπονητές Τάκης Φλώρος και Γιάννης Καλμαζίδης ανακοίνωσαν τις 15 αθλήτριες που θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία, οι οποίες, ως επί το πλείστον, είχαν συμμετάσχει και στην αντίστοιχη προετοιμασία για τον προκριματικό όμιλο που διεξήχθη τον Γενάρη στον Βόλο. «Ο χρόνος προετοιμασίας είναι λίγος και δεν υπάρχουν περιθώρια για μεγάλες αλλαγές», εξήγησε ο Τάκης Φλώρος.

Οι αθλήτριες που κλήθηκαν είναι οι: Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Όλγα Στράντζαλη (Ηρακλής Θεσσαλονίκης), Χαρά Παπαδοπούλου (ΦΕ Ιωαννίνων), Αθανασία Φακοπουλίδου (Αρχέλαος Κατερίνης), Ελένη Γκοβεδάρου (ΓΣ Κοζάνης), Κατερίνα Παπάζογλου, Άννα Καλαντάτζε, Ελένη Σουπιώνη (Ελπίς Αμπελοκήπων), Αλεξάνδρα Χαμπηλομάτη (Ηρακλής Ιωαννίνων), Ανθή Βασιλαντωνάκη, Μαρία Σωτηρίου (Παναθηναϊκός), Αλεξάνδρα Ψωμά (Θέτις Βούλας), Ιωάννα Γκουτιμένκο, Ειρήνη Κοκκινάκη (ΔΑΣ Δραπετσώνας), Ζαχαρούλα Γιαννέλου (Μαρκόπουλο).

Με την ολοκλήρωση μίας εβδομάδας προετοιμασίας θα ανακοινωθεί η τελική 12άδα, η οποία θα ταξιδέψει στις 25 Μαρτίου στη Σερβία για δύο φιλικούς αγώνες με την αντίστοιχη εθνική ομάδα. Και στις 28 του μήνα η αποστολή θα μεταβεί από το Βελιγράδι στην Ποντγκόριτσα και από εκεί στην πόλη Μπαρ, όπου θα διεξαχθεί ο «ελληνικός» όμιλος της τελικής φάσης.

Το πρόγραμμα της Εθνικής έχει ως εξής:
30/03: Ιταλία – Ελλάδα
31/03: Ελλάδα – Μαυροβούνιο
01/04: Τσεχία – Ελλάδα
02/04: Η Ελλάδα έχει ρεπό
03/04: Σλοβενία – Ελλάδα
04/04: Ελλάδα – Πολωνία

πηγή: www.volleyball.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to Top