“Η στήριξη με βοήθησε να μην τα παρατήσω”

Έφτασε πολύ κοντά στο σημείο να βάλει πρόωρο τέλος στην καριέρα του στον στίβο, αλλά η αγάπη και η στήριξη που συνάντησε από τα δικά …

Συνεντεύξεις

Έφτασε πολύ κοντά στο σημείο να βάλει πρόωρο τέλος στην καριέρα του στον στίβο, αλλά η αγάπη και η στήριξη που συνάντησε από τα δικά του πρόσωπα, αλλά και τον Ηρακλή, του έδωσαν δύναμη όχι μόνο να συνεχίσει, αλλά να φτάσει και σε μια πολύ σημαντική διάκριση.

Ο λόγος; Για τον Αντώνη Μάστορα, ο οποίος πριν από λίγες μέρες διακρίθηκε στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο ύψος και χθες μίλησε στην εκπομπή του Libero 107,4 “Ώρα για μπλέ” και τον συνάδελφο Γιώργο Μαντζιούκη.

Ο αθλητής του Ηρακλή, μιλώντας για την απόφαση που πήρε κάποια στιγμή να σταματήσει τόνισε: “Μου ήταν δύσκολο να συνεχίσω. Αλλά από την περσινή σεζόν, όλα ξεκίνησαν πιο γλυκά και όμορφα και με το πάθος που ήδη υπήρχε συνέχισα, με αποτέλεσμα φέτος τον χειμώνα τα πράγματα να εξελιχθούν καλύτερα από ότι τα περιμένα.

Για να συνεχίσω τον αθλητισμό, σημαντικό ρόλο έπαιξε η στήριξη που απόλαυσα από τα κοντινά μου πρόσωπα που με παρότρυναν να μην σταματήσω την προσπάθεια, όπως και από τον Ηρακλή. Έτσι αποφάσισα να επιμείνω.

Η αποχή μου από τον περασμένο Φεβρουάριο μέχρι τον Μάιο, δεν με επηρέασε και την δικαίωση γι΄αυτό την ένιωσα όταν ξαναμπήκα στα γήπεδα. Και έπειτα από μια πολύ ωραία δουλειά που έγινε τον χειμώνα, βγήκε ένα αποτέλεσμα που με ευχαριστεί. Δεν χρειαζόταν καν να κατακτήσω κάτι για να συνεχίσω” τόνισε χαρακτηριστικά και σχετικά με την προσπάθειά του στο Γκέτεμποργκ πρόσθεσε: “Στους αγώνες κατέβηκα για την εμπειρία, αλλά και γιατί είχα 2,5, χρόνια να κατέβω σε έναν μεγάλο αγώνα, λόγω και του τραυματισμού που με ταλαιπώρησε.

Φέτος τα κατάφερα επίσης, διότι και οι συνθήκες ήταν καταπληκτικές και οι αγώνες δυνατοί τόσο από πλευράς ανταγωνισμού όσο και επιδόσεων. Προσπάθησα να παλέψω για το καλύτερο να περάσω στον τελικό, όπου βγήκε ένα ατομικό ρεκόρ και έπειτα είπα ότι θα τα παίξω όλα για όλα. Έχοντας να αντιμετωπίσω μεγάλους και σημαντικούς αθλητές, κατάφερα να φτάσω να κάνω και στον τελικό ατομικό ρεκόρ, αλλά και να αγγίξω το μετάλλιο. Εκεί μίλησε η εμπειρία”

Σ’ ότι αφορά τους επόμενους στόχους του ο Αντώνης Μάστορας υπογράμμισε: “Είδα πως διαχειρίστηκα το άγχος αλλά και την όλη κατάσταση, πάλεψα όσο καλύτερα γινόταν και εφόσον πήγα καλά, δεν έχω κανένα πρόβλημα να θέσω ως επόμενο στόχο το κάτι παραπάνω με ότι κι αν σημαίνει αυτό.

Τις επόμενες μέρες θα ταξιδέψω στην Αθήνα, καθώς άλλαξα προπονητή και θα αφοσιωθώ σ’ αυτό που κάνω. Στον Ηρακλή όμως θα συνεχίσω ότι και να γίνει…”

Σχετικά Άρθρα

Π. Γκότσης: “Με τον κόσμο στο πλευρό μας για τη μεγάλη επιστροφή”

Ερασιτέχνης

“Στη μάχη με τα τέρατα του κρατικού μηχανισμού, με τα τέρατα του φασισμού βγήκα νικητής»

Διάφορα

Back to Top