Δεύτερος στην ορεινή ποδηλασία ο Κάσπαρης

Ο αθλητής του Γ.Σ. Ηρακλής Παναγιώτης Κάσπαρης κατέλαβε τη 2η θέση στον αγώνα Πρωταθλήματος Ορεινής Ποδηλασίας Μακεδονίας – Θράκης που διεξήχθη την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου …

Ερασιτέχνης

Ο αθλητής του Γ.Σ. Ηρακλής Παναγιώτης Κάσπαρης κατέλαβε τη 2η θέση στον αγώνα Πρωταθλήματος Ορεινής Ποδηλασίας Μακεδονίας – Θράκης που διεξήχθη την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013 στο Κιλκίς για την κατηγορία Μάστερ.

Τον αγώνα διοργάνωσε η Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Σωματείων Μακεδονίας – Θράκης σε μία ιδιαίτερα τεχνική διαδρομή που βάρυνε περισσότερο λόγω της λάσπης που συσσωρεύτηκε από τις βροχοπτώσεις των προηγούμενων ημερών.

Πρώτος τερμάτισε ο αθλητής Παπαϊωάννου Ευάγγελος από τα 1000 Δέντρα, σε απόσταση αναπνοής ο αθλητής του Γ.Σ. Ηρακλή Κάσπαρης Παναγιώτης και την τριάδα των νικητών συμπλήρωσε ο Γεωργάκης Σπύρος του Π.Ο. Βέλος-Bottecchia.

Σημειώνουμε ότι ο αθλητής του συλλόγου μας τερμάτισε στην 2η θέση κατηγορίας Μάστερ και την προηγούμενη Κυριακή (17/2/2013) στον αγώνα ορεινής ποδηλασίας στο Φράγμα της Θέρμης που διεξήχθη σε αντίξοες καιρικές συνθήκες με πολλές εκπλήξεις.

Ο εν λόγω αγώνας είναι ο 1ος εκ των 5 που διοργανώνονται με την ονομασία «Macedonia Trophy 2013». Κυπελλούχος ανακηρύσσεται ο αθλητής που θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση και των 5 αγώνων του κυπέλλου, τον Σεπτέμβριο.

Ο πρώτος αθλητής Γεωργάκης Σπύρος του Π.Ο.Βέλος-Bottecchia έχει 40 βαθμούς και ακολουθεί ο αθλητής του Γ.Σ. Ηρακλή με 35 βαθμούς. Ο 2ος αγώνας θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 3 Μαρτίου 2013 στις 11:00 στο Σεϊχ Σου, με εκκίνηση το τέρμα των λεωφορείων Τριανδρίας και αναμένεται συναρπαστικός με πολλές εκπλήξεις και ίσως ανατροπές στη Γενική κατάταξη του κυπέλλου. Σας περιμένουμε να ενθαρρύνετε τον αθλητή του συλλόγου μας.

Back to Top