Χάλαζας: «Κι άλλους τίτλους για τον Ηρακλή»

Είναι τα παιδιά που καθημερινά κάνουν όλο και περισσότερο τους προβολείς να στρέφονται πάνω τους. Είναι οι Πρωταθλητές Ελλάδας με την ομάδα ράγκμπι του Ηρακλή, …

Συνεντεύξεις

Είναι τα παιδιά που καθημερινά κάνουν όλο και περισσότερο τους προβολείς να στρέφονται πάνω τους. Είναι οι Πρωταθλητές Ελλάδας με την ομάδα ράγκμπι του Ηρακλή, είναι οι πρώτοι.

Η Bluearena συνεχίζει τα αφιερώματα σε αυτή τη σπουδαία ομάδα και στους παίκτες που διήνυσαν την πορεία του πρωταθλητισμού. Τους αξίζουν πολλά μπράβο και συγχαρητήρια.

Μιλήσαμε με τον Κώστα Χάλαζα. Εδώ και ένα χρόνο αγωνίζεται για την ομάδα. Η θέση που αγωνίζεται ο 33χρονος είναι του flanker. Ο flanker είναι ο παίκτης που διεκδικεί την μπάλα και είναι χαρακτηριστική η φωτογραφία που συνοδεύει το κείμενο, με τον Χαλατζά σε δράση, με τον παίκτη του Ηρακλή να διεκδικεί την μπάλα σε πλάγιο, καθώς οι συμπαίκτες του τον σηκώνουν στον αέρα.

Ο Κώστας Χάλαζας εμφανώς ικανοποιημένος από τη φετινή πορεία της ομάδας με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος ράγκμπι του Ηρακλή, μίλησε στην ”Bluarena” και επεσήμανε τα εξής: «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τη φετινή πορεία μας στο Πρωτάθλημα αλλά και ιδιαίτερα περήφανος για τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου. Όλα τα παιδιά δουλέψαμε πολύ σκληρά ώστε να βγει αυτό το αποτέλεσμα. Η φετινή μας επιτυχία είναι μόνο η αρχή».

Ο 33χρονος flanker του Ηρακλή μας απάντησε και για τους στόχους που θα έχει η ομάδα μετά την πρώτη κατάκτηση πρωταθλήματος, δηλώνοντας: « Πρώτος στόχος για εμάς είναι να παραμείνουμε ενωμένοι όπως είμαστε και να έχουμε υγεία. Γιατί αν δεν υπήρχε αυτό το άριστο κλίμα στην ομάδα δεν θα έβγαινε και αυτή η δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις. Ο στόχος παραμένει υψηλός. Ο Ηρακλής έχει όλο το μέλλον μπροστά του ώστε να κατακτήσει ακόμα περισσότερους τίτλους».

Σχετικά Άρθρα

Π. Γκότσης: “Με τον κόσμο στο πλευρό μας για τη μεγάλη επιστροφή”

Ερασιτέχνης

“Στη μάχη με τα τέρατα του κρατικού μηχανισμού, με τα τέρατα του φασισμού βγήκα νικητής»

Διάφορα

Back to Top