Ο πολύς κόσμος αδιαφορεί, ο σύλλογος βυθίζεται

Παρουσία ολίγων μελών του Ερασιτέχνη που συγκεντρώθηκαν στο Κατσάνειο, ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη.  Μια συνέλευση, κατά την διάρκεια της οποίας αναλύθηκαν εκτενώς τα χρέη …

Ερασιτέχνης

Παρουσία ολίγων μελών του Ερασιτέχνη που συγκεντρώθηκαν στο Κατσάνειο, ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη. 

Μια συνέλευση, κατά την διάρκεια της οποίας αναλύθηκαν εκτενώς τα χρέη που δημιούργησαν οι προηγούμενες διοικήσεις μέχρι σήμερα και αναζητήθηκε η λύση προκειμένου να ξεφύγει ο σύλλογος από το αδιέξοδο. 

Αυτό που αποφασίστηκε επί της ουσίας, είναι η δημιουργία ομάδων από άτομα του συλλόγου, τα οποία θα προσπαθήσουν να έρθουν σε επαφή με φορείς, μήπως και βρεθεί κάποια λύση, ώστε να παραμείνει ζωντανός ο σύλλογος. Σ’ ότι αφορά δε, τις φήμες περί κατάθεσης πρότασης με σκοπό να βγάλει τον Ερασιτέχνη από την δύσκολη θέση δεν επιβεβαιώθηκαν. 

-Το μέλη του διοικητικού συμβουλίου βρίσκονται ήδη στις θέσεις τους, όμως η συνέλευση δεν έχει ξεκινήσει ακόμη, καθώς  κόσμος, συνεχίζει να έρχεται στο Κατσάνειο. 

-Η συνέλευση ξεκίνησε…

-Ο Κώστας Τσιργογιάννης απογοητευμένος από την παρουσία του κόσμου τόνισε: “Η απουσία του κόσμου σήμερα, δείχνει ότι φταίμε και εμείς,. Ωστόσο ενδεχομένως σήμερα να ειναι και η τελευταία ημέρα που καθόμαστε σε αυτή την καρέκλα, γιατί από αύριο θα ανέβουμε και εμείς στην κερκίδα”. 

-Πρόεδρος της συνέλευσης εκλέχθηκε ο Γιάννης Μεσθανεύς

-Μέλος του Ερασιτέχνη και πήρε το λόγο και ζήτησε αναβολή της διαδικασίας λόγω μικρής παρουσίας του κόσμου. Από την πλευρά του ο Γιάννης Μεσθανεύς τόνισε ότι…”σήμερα δεν ήρθαμε να ψηφίσουμε, ήρθαμε να σας μιλήσουμε, να σας ενημερώσουμε και να κάνουμε έναν απολογισμό”. 

-Ο Κώστας Τσιργογιάννης ανέφερε ότι ο Ηρακλής θα μπορούσε να έχει έσοδα 300.000 ευρώ το χρόνο, αλλά είναι όλα κατεσχεμένα. 

-Έγινε ανάλυση των χρεών προς την εφορία τα οποία ανέρχονται σε κάποια δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, που αφορούν μόνο την μη καταβολή του ΦΠΑ.

-Ο Σάββας ο Πατσινακίδης, θα κάνει τον απολογισμό για το τμήμα βόλεϊ.

-Πατσινακίδης: “Στο τέλη του Ιουλίου, όταν ο Θεόφιλος Κολύμπατζης αποχώρησε υπήρχαν δύο προοπτικές. Η μία ήταν να παίξει η ομάδα στο Α’ τοπικό. Η άλλη ήταν να παίξει η ομάδα στην Volleylegue, να φτιάξουμε μια ομάδα, το οποίο και καταφέραμε με την βοήθεια του Βαγγέλη Μπερμπέρογλου. Από εκεί και πέρα φέραμε τον Αντρέι Κράβαρικ και του αναθέσαμε την ομάδα. Λεφτά όμως από την ΕΣΑΠ, δεν μπορέσαμε να πάρουμε λόγω έλλειψης ενημερότητας και τιμολογίων. Δεν μας βοήθησαν και από την διοργανώτρια αρχή. Εμείς δεν μπορούμε να συνεχίσουμε. Η ομάδα χρειάζεται χρήματα τα οποία δεν υπάρχουν”

-Έγινε ανάλυση εσόδων και εξόδων του τμήματος.

-Μπερμπέρογλου: “Μπορεί τα νούμερα να μην παίζουν ρόλο, αλλά κάποιοι άνθρωποι βοήθησαν. Από πέρσι όπως εξελίχθηκε η ομάδα του βόλεϊ ήταν ένα τμήμα που αφέθηκε στην μοίρα του. Εγώ προσωπικά δεν άντεχα να δω την ομάδα να διαλύσει από μόνη της. Εδώ και ενάμισι χρόνο υπάρχει ένας πόλεμος λάσπης προς το πρόσωπό μου και μάλιστα από ανθρώπους μέσα από τον σύλλογο. Σήμερα περίμενα μια πρόταση, γιατι τελευταία ακούστηκε ότι υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που θέλουν να αναλάβουν τον Ηρακλή. Περίμενα από αυτους τους ανώνυμους να έρθουν και να μου πουν Μπερμπέρογλου λαμόγιο φύγε, γιατί έχουμε βρει την λύση. Αν συνεχίστεί αυτή η λάσπη αυτό το πράγμα δεν θα ξαναγίνει. Έχουμε καταντήσει επαίτες για να κρατήσουμε τον Ηρακλή στη ζωή. Οι φωνές στα σάιτ είναι περισσότερες από ότι εδώ μέσα. Προχθές έκοψα την πίτα των υποδομών και υποσχέθηκα ότι θα είναι τελευταία, γιατί δεν αντέχω να ταλαιπωρείται η ομάδα μου. Όχι εγώ. Εγώ την ταλαιπωρία την αντέχω”.

-Πριν από λίγο εισήλθε στο Κατσάνειο η ομάδα βόλεϊ, η οποία χειροκροτήθηκε για την πρόκρισή της, στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

-Η συζήτηση για την ανεύρεση λύσης στον ΓΣ συνεχίζεται…

Back to Top