«Θέλω Ηρακλή, υπομονή λίγες μέρες»

Ο Νίκολα Μπέλιτς επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε επαφές με τον Ηρακλή, προκειμένου να αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μέσω των δηλώσεων που έκανε …

Συνεντεύξεις

Ο Νίκολα Μπέλιτς επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε επαφές με τον Ηρακλή, προκειμένου να αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μέσω των δηλώσεων που έκανε στην BlueArena.

Στην επικοινωνία που είχαμε με τον Σέρβο χαφ μας τόνισε ότι θα ήθελε να βοηθήσει τους κυανόλευκους να επιστρέψουν στη Σούπερ Λίγκα, ενώ ζήτησε υπομονή λίγων ημερών.

«Θέλω να έρθω στον Ηρακλή και να συμβάλλω και εγώ, ούτως ώστε να γυρίσει στην πρώτη κατηγορία. Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα και έχω παίξει αντίπαλός του και γνωρίζω τη δυναμική του» σημείωσε ο Μπέλιτς, ο οποίος ζήτησε μία μικρή πίστωση χρόνου μέχρι να δώσει την τελική του απάντηση:

«Χρειάζονται λίγες μέρες υπομονή για να φύγω από τον Ατρόμητο και να εξετάσω άλλη μία προφορική πρόταση (η ομάδα του Καζακστάν) που έχω. Νομίζω ότι μέχρι τη Δευτέρα θα έχει τελειώσει οριστικά το θέμα για το μέλλον της ποδοσφαιρικής μου καριέρας».

Σχετικά Άρθρα

Π. Γκότσης: “Με τον κόσμο στο πλευρό μας για τη μεγάλη επιστροφή”

Ερασιτέχνης

“Στη μάχη με τα τέρατα του κρατικού μηχανισμού, με τα τέρατα του φασισμού βγήκα νικητής»

Διάφορα

Back to Top