Το λουκέτο στον ΓΣ και η πρόταση για την επόμενη μέρα

Η γενική συνέλευση της 30ης Ιανουαρίου, δεν θα είναι μία συνέλευση σαν όλες τις προηγούμενες. Θα έχει τον χαρακτήρα της ιστορικής, αφού ίσως να είναι …

Ερασιτέχνης

Η γενική συνέλευση της 30ης Ιανουαρίου, δεν θα είναι μία συνέλευση σαν όλες τις προηγούμενες. Θα έχει τον χαρακτήρα της ιστορικής, αφού ίσως να είναι η τελευταία του φορέα που ονομάζεται “Γ.Σ. Ηρακλής”. Και αν είναι δύσκολο να το συνειδητοποιήσετε, ο Ερασιτέχνης Ηρακλής, με την μορφή τουλάχιστον που όλοι τον γνωρίσαμε εδώ και δεκαετίες, μετράει πλέον ώρες μέχρι να βάλει λουκέτο.

Τα χρέη έχουν φτάσει σε δυσθεώρητο ύψος, συνεχώς έρχονται νέα ραβασάκια από την Εφορία και όλα τα έσοδα είναι μπλοκαρισμένα. Οι άνθρωποι που ανέλαβαν τις τύχες του συλλόγου, έκαναν μία προσπάθεια, έδωσαν μία παράταση ζωής στον Ερασιτέχνη Ηρακλή, ωστόσο η κατάσταση είναι μη διαχειρίσιμη για οποιονδήποτε… θνητό.

Η παράγραφος 4 της ανακοίνωσης για την γενική συνέλευση, δίνει μία νότα αισιοδοξίας… “Πρόταση προοπτικής για τον Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ”. Φαίνεται ότι στο μυαλό της νυν διοίκησης υπάρχει κάτι που θα βγάλει τον σύλλογο από το αδιέξοδο. Τι ακριβώς είναι αυτό και πώς μπορεί να πραγματοποιηθεί, θα το μάθουμε όλοι σε εννιά ημέρες. Γι’ αυτό και η παρουσία όλων στη συγκεκριμένη συνέλευση, κρίνεται επιβεβλημένη.

Επαναλαμβάνουμε πάντως ότι ο “Γ.Σ. Ηρακλής” μετράει τις τελευταίες ημέρες της ύπαρξής του, λόγω των χρεών που δημιούργησαν οι προηγούμενες διοικήσεις… 

Back to Top