ΣΧΟΛΙΟ: Η χειρότερη επιλογή

Η σημερινή απόφαση της κυανόλευκης διοίκησης προκάλεσε αρνητική εντύπωση. Οι περισσότεροι στο άκουσμα της είδησης της πρόσληψης του Γιώργου Χατζάρα νόμιζαν ότι πρόκειται για πρωταπριλιάτικο …

Η σημερινή απόφαση της κυανόλευκης διοίκησης προκάλεσε αρνητική εντύπωση. Οι περισσότεροι στο άκουσμα της είδησης της πρόσληψης του Γιώργου Χατζάρα νόμιζαν ότι πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο.

Κι όμως είναι πραγματικότητα. Ενας προπονητής που έχει αποχωρήσει από τις περισσότερες ομάδες ως αποτυχημένος με μοναδική εξαίρεση το Αιγάλεω του Θωμά Μητρόπουλου…

Δεν γίνεται ο στόχος να είναι η άνοδος και οι παράγοντες της ΠΑΕ να καταλήγουν στον Χατζάρα. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει το σκεπτικό αυτής της απόφασης. Ενας προπονητής που η τελευταία του επιτυχία ήταν πριν από δέκα χρόνια! 

Κανείς δεν ζήτησε τον Γκουαρντιόλα για τον πάγκο, απλά έναν κόουτς που να έχει δουλέψει τελευταία στην κατηγορία και να την ξέρει, αλλά όχι τον Χατζάρα. Υπήρχαν επιλογές, αλλά φαίνεται ότι ο Χατζάρας δε θα ζητήσει ούτε μεταγραφές Σούπερ Λιγκ και θα πορευτεί με τις κινήσεις που θα κάνει η διοίκηση.

Και αν η επιλογή Χατζάρα έγινε για οικονομικούς λόγους δεν είναι κακό να βγει η διοίκηση και να πει ότι δεν έχει χρήματα. Με την αλήθεια δεν έχασε ποτέ κανένας. Ισα-ίσα εκτιμάται κιόλας.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top