“Φεύγω σαν φίλος”

Ο Βασίλης Κωνσταντινίδης, ήρθε πέρυσι τον Ιανουάριο από τον Πιερικό για λογαριασμό του Ηρακλή και κατάφερε μέσα σε έξι μήνες να πετύχει 7 τέρματα και …

Συνεντεύξεις

Ο Βασίλης Κωνσταντινίδης, ήρθε πέρυσι τον Ιανουάριο από τον Πιερικό για λογαριασμό του Ηρακλή και κατάφερε μέσα σε έξι μήνες να πετύχει 7 τέρματα και να αναδειχθεί ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, στο πρωτάθλημα της Football League 2.

Φέτος, ο ομογενής επιθετικός, δεν κατάφερε να πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής, προερχόμενος από τον πάγκο. Εδώ και ένα μήνα έγινε γνωστό πως δεν υπολογίζεται για την συνέχεια της σεζόν και χθες βρέθηκε η φόρμουλα για να λύσει το συμβόλαιό του με τον Ηρακλή.

Ο 28χρονος επιθετικός, σε αυτό το πέρασμα του από τον Ηρακλή, αγαπήθηκε από τον κόσμο της ομάδας και έχτισε μαζί τους μία ιδιαίτερη σχέση, (άλλωστε όπως είχε πει και ο ίδιος σε παλιότερη συνέντευξη από πολύ μικρός όταν και ζούσε στην Αυστραλία ήταν Ηρακλής)…

“Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Ηρακλή, για την στήριξή του στο πρόσωπό μου. Θα τους θυμάμαι για πάντα”, είπε στην “BlueArena” και συνέχισε: “Καλώς ή κακώς τα πράγματα, δεν έρχονται όπως τα θέλουμε. Φεύγω σαν φίλος από τον Ηρακλή.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση, στο τεχνικό τιμ και στους συμπαίκτες μου και εύχομαι ο Ηρακλής, να επιστρέψει στην Σούπερ Λιγκ, καθώς εκεί του αξίζει να είναι”.

Σχετικά Άρθρα

Π. Γκότσης: “Με τον κόσμο στο πλευρό μας για τη μεγάλη επιστροφή”

Ερασιτέχνης

“Στη μάχη με τα τέρατα του κρατικού μηχανισμού, με τα τέρατα του φασισμού βγήκα νικητής»

Διάφορα

Back to Top