Βέλλιος: «Δεν σταματώ ποτέ να σκέφτομαι τον Ηρακλή» (Photogallery & Video)

  Για όσους δεν τον αναγνωρίσατε με την πρώτη ματιά, ο πιτσιρικάς στα δεξιά της διπλανής φωτογραφίας με την «κυανόλευκη» φανέλα του Ηρακλή, είναι ο Απόστολος …

Συνεντεύξεις
 
Για όσους δεν τον αναγνωρίσατε με την πρώτη ματιά, ο πιτσιρικάς στα δεξιά της διπλανής φωτογραφίας με την «κυανόλευκη» φανέλα του Ηρακλή, είναι ο Απόστολος Βέλλιος. Ο πιτσιρικάς που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον αγαπημένο του σύλλογο, ξεκινώντας από τα τμήματα υποδομής και φτάνοντας μέχρι την πρώτη ομάδα πλησιάζει πλέον στην συμπλήρωση δύο χρόνων από την ημέρα που ανακοινώθηκε (28 Ιανουαρίου του 2011) η μεταγραφή του στην Έβερτον. 
 
Σήμερα, την ημέρα των γενεθλίων του (κλείνει τα 21 του χρόνια) δηλαδή, τον εντοπίσαμε στο Λίβερπουλ παρέα με τον πατέρα του Κώστα που θέλησε να περάσει μαζί του μια ημέρα σαν κι αυτή, αφού ούτως ή άλλως οι αγωνιστικές υποχρεώσεις στο μεγάλο νησί, δεν του επέτρεψαν να ταξιδέψει στην Ελλάδα για την περίοδο των εορτών. Μαζί, μόλις είχαν ολοκληρώσει την παρακολούθηση της σπουδαίας αναμέτρησης που διεξήχθη τον Αύγουστο του 2010 στο Καυτανζόγλειο, ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Ολυμπιακό, η οποία και ανέβηκε ολόκληρη πρόσφατα στο youtube. 
 
«Κάθε φορά που βλέπω τον Ηρακλή, σκέφτομαι πόσο μου λείπει. Αλήθεια έχει παιχνίδι στις 3 Φεβρουαρίου; Θα επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη μόνο για την ημέρα εκείνη λόγω της Εθνικής και θα ήθελα όσο τίποτα άλλο να παρακολουθήσω έναν αγώνα της ομάδας. Εύχομαι να τα καταφέρω καθώς είναι και Κυριακή» είπε στη “BlueArena” και συνέχισε με ευχές: «Αν μπορώ να ευχηθώ κάτι για τον εαυτό μου ανήμερα των γενεθλίων μου, αυτό φυσικά θα ήταν μια χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς. 
 
Και βέβαια αυτό που θέλει όλος ο κόσμος του Ηρακλή. Την επιστροφή της ομάδας στην κατηγορία που πρέπει να αγωνίζεται, τη Superleague. Αν συμβεί αυτό, να είστε σίγουροι ότι θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να είμαι στο πρώτο παιχνίδι. Έχω κι εγώ την ίδια προσμονή με τους φίλους της ομάδας και θα το χαρώ το ίδιο. Μακάρι όλοι ποδοσφαιριστές να έχουν κι αυτοί μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς για να μπορέσουν να τα καταφέρουν”. 
 
Σε ερώτηση, για το αν μαθαίνει στοιχεία για την πορεία του Ημίθεου τόνισε: “Ασφαλώς και φροντίζω να μαθαίνω τι γίνεται. Αυτή τη στιγμή η απόσταση από την κορυφή δεν είναι μεγάλη και ο Ηρακλής δείχνει καλά στοιχεία. Με σοβαρή δουλειά και πολύ προσπάθεια, μπορεί να τα καταφέρει. Για την ακρίβεια θέλω να τα καταφέρει και θεωρώ πως μπορεί”. 
 
Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ο Απόστολος Βέλλιος αποτελεί τον πρεσβευτή του Ηρακλή στο εξωτερικό και ειδικότερα στην διάδωση του ονόματος της ομάδας στο εξωτερικό. Και ο ίδιος εξηγεί: “Με όσα μέσα διαθέτω και με ότι περνά από το χέρι μου, θα συνεχίσω να το κάνω. Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα και δεν θα ξεχάσω ποτέ όλα όσα μου προσέφερε. Και δεν θα σταματήσω ποτέ να τον σκέφτομαι”.  
 
{AG}stories2012/photogalleries/Vellios{/AG}
 
Δείτε εδώ ολόκληρη την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό το 2010, η οποία ήταν μια από αυτές που καθιέρωσαν τον Απόστολο Βέλλιο στον Ηρακλή
 

Σχετικά Άρθρα

Π. Γκότσης: “Με τον κόσμο στο πλευρό μας για τη μεγάλη επιστροφή”

Ερασιτέχνης

“Στη μάχη με τα τέρατα του κρατικού μηχανισμού, με τα τέρατα του φασισμού βγήκα νικητής»

Διάφορα

Back to Top