Ο Μέλκας ήθελε αναβολή, η διοίκηση είπε όχι…

Ο Γιάννης Μέλκας επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ της BlueArena. Ο ίδιος σε συζήτηση που είχε πριν την έναρξη του αγώνα με τον Αντρέι Κράβαρικ συμφώνησε στην …

Διάφορα

Ο Γιάννης Μέλκας επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ της BlueArena. Ο ίδιος σε συζήτηση που είχε πριν την έναρξη του αγώνα με τον Αντρέι Κράβαρικ συμφώνησε στην αναβολή του παιχνιδιού, παρά το γεγονός πως δεν πήρε τη σχετική απόφαση η ΕΣΑΠ.

Διαφορετική ήταν η απόφαση του επίσημου ΠΑΟΚ, ο οποίος απαίτησε να γίνει το παιχνίδι προφανώς για να εκμεταλλευτεί την απουσία του Γιώργου Τζιουμάκα, αδιαφορώντας για το τραγικό γεγονός της απώλειας του Νίκου Σαμαρά.

«Είναι τραγικές ώρες για το ελληνικό βόλεϊ και όχι μόνο. Μόλις πληροφορήθηκα το θάνατο του Νίκου έκλαψα γιατί εκτός από τις πολύ σημαντικές στιγμές που ζήσαμε ως συμπαίκτες στον Ηρακλή ήταν ένας πολύ σημαντικός φίλος και προσωπικός και οικογενειακός. Να έχει καλό παράδεισο και σίγουρα η απουσία του είναι ήδη πολύ μεγάλη» ήταν τα λόγια του τεχνικού του δικεφάλου.

Για το θέμα της μη αναβολής της αναμέτρησης ήταν αποκαλυπτικός: «Μίλησα με τον Αντρέι πριν το παιχνίδι. Είπε ότι θα ήταν καλό να αναβληθεί το παιχνίδι ως ελάχιστος φόρος τιμής στη μνήμη του Νίκου. Συμφώνησα μαζί του, ωστόσο δεν είμαι εγώ ούτε ΕΣΑΠ, ούτε η διοίκηση της ομάδας για να αποφασίσω κάτι τέτοιο. Από τη στιγμή που υπήρχε διαφορετική γνώμη όφειλα να τη σεβαστώ».

Ο άνθρωπος που τέθηκε το θέμα της αναβολής από την πλευρά του ΠΑΟΚ ήταν ο Κώστας Παϊσιάδης μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΑΠ, ο οποίος ήταν κάθετα αντίθετος σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ ήταν μεταξύ των ομάδων που ψήφισε «όχι» για την αναβολή ολόκληρης της αγωνιστικής.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top