Και ο Μίλωνας εναντίον της ΕΣΑΠ

Η θλίψη για τον χαμό του Νίκου Σαμαρά ήταν έκδηλη στα πρόσωπα των παικτών, προπονητικού τιμ, παραγόντων, αλλά και φιλάθλων της ομάδας του Μίλωνα. Πρόσωπα …

Διάφορα

Η θλίψη για τον χαμό του Νίκου Σαμαρά ήταν έκδηλη στα πρόσωπα των παικτών, προπονητικού τιμ, παραγόντων, αλλά και φιλάθλων της ομάδας του Μίλωνα. Πρόσωπα βουβά και θλιμμένα, κανείς δεν ήθελε να πει το παραμικρό. Στη σκέψη όλων το θλιβερο γεγονός που δεν έπληξε μόνο την δική τους ομάδα, αλλά όλο τον κόσμο του βόλεϊ και του ελληνικού αθλητισμού.

Έτσι αποφασίστηκε να μην αγωνιστούν απέναντι στον Παμβοχαϊκό στο παιχνίδι των δύο ομάδων για την 12η αγωνιστική της Βόλεϊ Λιγκ (05/01/2013, 18:00) στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Σμύρνης.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε ποτέ, ο αρχηγός, χρόνια φίλος και συμπαίκτης του «Σαμ», Θανάσης Πανούσος, εξήγησε με ανακοίνωση το γιατί η ομάδα δεν θα αγωνιστεί. Οι παίκτες έκαναν ένσταση για επανάληψη του αγώνα. Για την τύχη της θα αποφασίσει η Αγωνόδικος Επιτροπή. Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του εκλιπόντα και όλοι αποχώρησαν με το κεφάλι κάτω. Διάθεση για να αγωνιστούν, καμία. Το φύλλο αγώνα έκλεισε με νίκη του Παμβοχαϊκού με 3-0 (25-00, 25-00, 25-00).

Η διοίκηση του ΑΟΝΣ Μίλων διαχώρησε τη θέση της από την ΕΣΑΠ και με την απόφαση της να ζητήσει μονομερώς την αναβολή του αγώνα με τον Παμβοχαϊκό ήρθε σε σύγκρουση με την διοργανώτρια. Σε δύσκολη θέση βρέθηκε και ο εκπρόσωπος του Μίλωνα στην ΕΣΑΠ Θανάσης Μπελιγράτης ο οποίος συντάχθηκε με το μέρος της διοίκησης του συλλόγου της Νέας Σμύρνης. Το ΔΣ του Μίλωνα σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:
«Απορούμε πως διεξήχθη η αγωνιστική αυτή!!! Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τη λύπη του για τον χαμό του Νίκου, ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή να μεταφερθεί η σωρός με C-130 και μια ΕΣΑΠ δεν μπόρεσε να αναβάλλει τον αγώνα; Ο σύλλογος δεν λογαριάζει τον μηδενισμό του και τον πιθανό υποβιβασμό στην Α2 κι αυτό ως ελάχιστο φόρο τιμής στο Νίκο Σαμαρά».

Πηγή: volleynews,gr

Σχετικά Άρθρα

Back to Top