«Με δύο-τρεις προσθήκες θα ανέβει»

Ο Μανόλης Λιαπάκης αποτελεί παρελθόν από τον Ηρακλή και μίλησε στην BlueArena, εκφράζοντας την άποψη του ότι η ομάδα θα βρεθεί στη Super League εφόσον …

Συνεντεύξεις

Ο Μανόλης Λιαπάκης αποτελεί παρελθόν από τον Ηρακλή και μίλησε στην BlueArena, εκφράζοντας την άποψη του ότι η ομάδα θα βρεθεί στη Super League εφόσον πραγματοποιήσει δύο-τρεις καλές μεταγραφές.

Οσο για τις αιτίες του «διαζυγίου» με τους κυανόλευκους τόνισε ότι ήταν προτιμότερο να λυθεί το συμβόλαιο μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ από το ρόστερ του Ημίθεου ξεχώρισε τον Ράντοβαν Κριβόκαπιτς.

-Μανόλη, πιστεύεις ότι είχες να δώσεις κι άλλα στον Ηρακλή;
«Λόγω του τραυματισμού δεν μπόρεσα να δείξω αυτό που ήθελα. Είχα δύο χρόνια συμβόλαιο, αλλά για κάποιους λόγους δικούς μου και της ομάδας αποφασίσαμε να χωρίσουμε τους δρόμους μας. Ηταν η καλύτερη επιλογή και για τους δύο».

-Θεωρείς ότι η ομάδα θα καταφέρει να επιστρέψει εκεί που πραγματικά ανήκει;
«Αν κάνει δύο-τρεις καλές προσθήκες πιστεύω η ομάδα θα τα καταφέρει, έχοντας φυσικά και τη στήριξη του κόσμου».

-Ποια ήταν τα θετικά και τα αρνητικά του Ηρακλή στις πρώτες 14 αγωνιστικές;
«Η έδρα μας ήταν το μειονέκτημα. Με θεωρητικά μικρότερους αντιπάλους χάσαμε κάποιους βαθμούς. Από την άλλη, το θετικό ήταν ότι πήγαμε πολύ καλά στις εκτός έδρας αναμετρήσεις και χτυπήσαμε όλα τα ματς».

-Από το έμψυχο δυναμικό ποιους θα ξεχώριζες;
«Ο Ηρακλής είναι μία ομάδα που βασίζεται στο σύνολο. Παίζει ως ομάδα. Σίγουρα, ο Κριβόκαπιτς είναι ένας αρκετά ποιοτικός παίκτης, ενώ και οι Βαγγελόπουλος, Νατσούρας έχουν μεγάλη εμπειρία».

-Το μέλλον σου πως το βλέπεις;
«Ακόμα δεν έχω αποφασίσει. Εχω δύο-τρεις προτάσεις, αλλά θέλω να σκεφτώ σοβαρά το μέλλον μου γιατί βρισκόμαστε σε μία δύσκολη εποχή».

Σχετικά Άρθρα

Π. Γκότσης: “Με τον κόσμο στο πλευρό μας για τη μεγάλη επιστροφή”

Ερασιτέχνης

“Στη μάχη με τα τέρατα του κρατικού μηχανισμού, με τα τέρατα του φασισμού βγήκα νικητής»

Διάφορα

Back to Top