Ο Γιάννης Παπαδόπουλος μιλάει για τον Ηρακλή…

Συμπληρώνει μία πενταετία μακριά από την ομάδα της καρδιάς του, ωστόσο ποτέ δεν έπαψε να ενδιαφέρεται για την πορεία της. Εκμεταλλευόμενος την χειμερινή άδεια από …

Συνεντεύξεις

Συμπληρώνει μία πενταετία μακριά από την ομάδα της καρδιάς του, ωστόσο ποτέ δεν έπαψε να ενδιαφέρεται για την πορεία της. Εκμεταλλευόμενος την χειμερινή άδεια από την Διναμό Δρέσδης, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, ο Γιάννης Παπαδόπουλος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας και παρακολούθησε το τελευταίο φιλικό της χρονιάς κόντρα στον Εθνικό Νέου Αγιονερίου.

Ο 23χρονος άσος μίλησε στην BlueArena για τον Ηρακλή και εξέφρασε την ελπίδα του ότι η ομάδα θα επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκα.

Μετά από αρκετό καιρό και πάλι στη Μίκρα…

Ήμουν στην Θεσσαλονίκη, έπαιζε φιλικό ο Ηρακλής, οπότε ήταν μία καλή ευκαιρία για να παρακολουθήσω το παιχνίδι. Φυσικά έπαιζε και ο αδερφός μου ο Γιώργος, οπότε είχα έναν επιπλέον λόγο για να πάω στη Μίκρα.

Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από τον Ηρακλή;

Διακρίνω μία ομάδα που προσπαθεί να παίξει στρωτό ποδόσφαιρο. Με την μπάλα στο έδαφος και όχι με γεμίσματα. Και αυτό σίγουρα είναι πολύ θετικό. Διαθέτει καλούς ποδοσφαιριστές και πιστεύω ότι θα γίνουν και οι κατάλληλες προσθήκες για να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο, μιας και το φετινό πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος. Αν δεν κάνω λάθος, έχει παιχτεί μόλις το 1/3 των συνολικών παιχνιδιών.

Έχεις παρακολουθήσει την ομάδα σε επίσημο παιχνίδι;

Όσα παιχνίδια μεταδόθηκαν τηλεοπτικά, τα είδα. Τυχαίνει ένας πολύ καλός μου φίλος στη Δρέσδη να είναι φανατικός οπαδός του Ηρακλή και παρέα τα είδαμε όλα. Τα υπόλοιπα, τα άκουσα ραδιοφωνικά και παρακολουθούσα την εξέλιξή τους από το ίντερνετ. Ελπίζω ότι στο τέλος θα επιτευχθεί ο στόχος και ο Ηρακλής θα είναι στην πρώτη τριάδα, ώστε να μην χρειαστεί να μπει στην διαδικασία των μπαράζ. Η ομάδα έχει την φανέλα, έχει τον κόσμο, έχει και το υλικό για να τα καταφέρει.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Π. Γκότσης: “Με τον κόσμο στο πλευρό μας για τη μεγάλη επιστροφή”

Ερασιτέχνης

“Στη μάχη με τα τέρατα του κρατικού μηχανισμού, με τα τέρατα του φασισμού βγήκα νικητής»

Διάφορα

Back to Top