Η «σφαλιάρα» στον Παναθηναϊκό

Πέρασαν 33 χρόνια όταν ο Ηρακλής έκανε… πλάκα στον Παναθηναϊκό, τον οποίο και διέσυρε με 6-0. Ηταν προπαραμονή Πρωτοχρονιάς και οι κυανόλευκοι με μία εκπληκτική …

Blue Moments

Πέρασαν 33 χρόνια όταν ο Ηρακλής έκανε… πλάκα στον Παναθηναϊκό, τον οποίο και διέσυρε με 6-0. Ηταν προπαραμονή Πρωτοχρονιάς και οι κυανόλευκοι με μία εκπληκτική εμφάνιση έκαναν όλη την Ελλάδα να παραμιλά και να σκορπά στους… έξι ανέμους τους πράσινους.

Ο Βασίλης Χατζηπαναγής και οι συμπαίκτες του δε σταματούσαν, μετέτρεψαν σε εφιάλτη το παιχνίδι για τον αντίπαλο και οι περίπου 32.000 φίλοι του Ηρακλή δεν πίστευαν σ’ αυτό που έβλεπαν μέσα στο χόρτο.

Τα τέρματα για τους κυανόλευκους σημείωσαν οι: 1΄ Χατζηπαναγής, 23΄ Χατζηελευθερίου, 35΄ Γκέσιος, 47΄ Καλαμπάκας, 66΄ Παπαϊωάννου, 80΄ Βούλγαρης.

Ηρακλής (Μιχάλης Μπέλλης): Τ. Παπαδόπουλος, Μαυροδουλάκης, Βούλγαρης, Καραΐσκος, Ορφανίδης, Ξανθόπουλος, Χατζηπαναγής, Καλαμπάκας, Καφκενάρης, Χατζηελευθερίου (65′ Παπαϊωάννου), Γκέσιος (73′ Χρυσαφίδης).

Παναθηναϊκός (Μπρούνο Πεζάολα): Κωνσταντίνου, Μπανάσας, Καψής, Ελευθεριάδης, Κίζας, Λιβαθηνός, Ρότσα, Τερζανίδης, Κατσιάκος, Υφαντίδης, Κουρόπουλος.

Το βίντεο της αναμέτρησης…

 

Σχετικά Άρθρα

Ο Όμιλος Φιλομούσων και οι απαρχές του ΗΡΑΚΛΗ μας…

Διάφορα

Back to Top