“Δείξαμε τεράστια ψυχικά αποθέματα”

Για ένα ακόμη παιχνίδι, ο Παύλος Κουζούνης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση. Ο λίμπερο του Ηρακλή μίλησε στην BlueArena για τη μεγάλη, από κάθε άποψη, νίκη του …

Συνεντεύξεις

Για ένα ακόμη παιχνίδι, ο Παύλος Κουζούνης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση. Ο λίμπερο του Ηρακλή μίλησε στην BlueArena για τη μεγάλη, από κάθε άποψη, νίκη του Ηρακλή επί του Άρη.

“Το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, με τεράστιο ενδιαφέρον. Μέχρι την έναρξη του αγώνα, ο Άρης είχε αποδείξει μέσα από τους αγώνες που έδωσε φέτος, αλλά και την θέση που κατέχει στον βαθμολογικό πίνακα ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση από εμάς.

Εμείς από την πλευρά μας όμως δείξαμε τεράστια ψυχικά αποθέματα και καταφέραμε να πάρουμε τον αγώνα, παρά το γεγονός ότι βρεθήκαμε στα δύο σετ πίσω στο σκορ με μεγάλη διαφορά.

Ο Ηρακλής μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τεχνικό τιμ και επίσης να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα με υγεία πάνω απ’ όλα σε όλο τον κόσμο”.

Για την φάση της αποβολής του, ο Κουζούνης παραδέχτηκε την ορθότητα της απόφασης, ωστόσο τόνισε ότι οι διαιτητές όφειλαν να δουν και τις προκλήσεις του Τζελάτι. “Δεχτηκα δικαιολογημένα την κάρτα, αλλά και οι διαιτητές δεν είδαν τις προκλήσεις του αντιπάλου παίκτη”.

Σχετικά Άρθρα

Π. Γκότσης: “Με τον κόσμο στο πλευρό μας για τη μεγάλη επιστροφή”

Ερασιτέχνης

“Στη μάχη με τα τέρατα του κρατικού μηχανισμού, με τα τέρατα του φασισμού βγήκα νικητής»

Διάφορα

Back to Top