Βύζας Μεγάρων – ΗΡΑΚΛΗΣ (Live Audio)

Αλλη μία Κυριακή γεμάτη ΗΡΑΚΛΗ, ξημέρωσε. Ο Ημίθεος, σήμερα (9/12) δίνει σημαντικές «μάχες» σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και το web radio της ΒlueArena και η …

Web Radio

Αλλη μία Κυριακή γεμάτη ΗΡΑΚΛΗ, ξημέρωσε. Ο Ημίθεος, σήμερα (9/12) δίνει σημαντικές «μάχες» σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και το web radio της ΒlueArena και η εκπομπή «Blue Action», θα είναι σε Ιβανώφειο και Μέγαρα για να σας μεταφέρουν σε live περιγραφή την εξέλιξη των αγώνων.

Η αρχή θα γίνει στις 14:00 από το Ιβανώφειο, εκεί όπου ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα αντιμετωπίσει τον Ιωνικό Ν. Φιλαδελφείας. Την περιγραφή του αγώνα θα κάνει ο Δημήτρης Βλάχος, ενώ θα υπάρχει και live ενημέρωση για τον αγώνα μπάσκετ των γυναικών που θα αρχίσει στις 16:00.

Στο ημίχρονο του αγώνα μπάσκετ των αντρών, ο παλμός μας θα μεταφερθεί στα Μέγαρα, εκεί όπου ο απεσταλμένος του BlueArena, Χάρης Λάμπρου θα μας μεταφέρει λίγο πριν την έναρξη όλα τα στοιχεία του αγώνα.

Στις 15:00 το μικρόφωνο θα είναι στα Μέγαρα για την περιγραφή του αγώνα, κόντρα στον Βύζαντα, ενώ σε παράλληλη μετάδοση από το Ιβανώφειο θα ενημερώνεστε για την εξέλιξη του αγώνα μπάσκετ, όπως και για τα αποτελέσματα των υπολοίπων αγώνων της Football League. 

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στα Μέγαρα, θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε ζωντανά την συνέντευξη Τύπου των δύο προπονητών, καθώς και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης…

Μείνετε συντονισμένοι, για μία ακόμα Κυριακή γεμάτη ΗΡΑΚΛΗ…


Back to Top