Αίας Ευόσμου – ΗΡΑΚΛΗΣ (Live audio)

Μετά τις χθεσινές νίκες στο βόλεϊ (άντρες και γυναίκες) το σημερινό (2/12) μενού περιλαμβάνει δύο ακόμα κρίσιμες «μάχες» σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και και το web radio …

Web Radio

Μετά τις χθεσινές νίκες στο βόλεϊ (άντρες και γυναίκες) το σημερινό (2/12) μενού περιλαμβάνει δύο ακόμα κρίσιμες «μάχες» σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και και το web radio της BlueArena (και ο «Αθλητικός 106,7 FM)  και η εκπομπή «Βlue Action», θα είναι Καυτανζόγλειο, αλλά και στo ΔΑΚ Ευόσμου, για να σας περιγράψουν λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη των παιχνιδιών του ΗΡΑΚΛΗ.

Η αρχή θα γίνει στις 15:00, από το Καυτανζόλγειο εκεί όπου το συγκρότημα του Γιώργου Στράντζαλη θα υποδεχτεί την Καβάλα, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Την περιγραφή του αγώνα θα κάνει ο Δημήτρης Βλάχος.

Αμέσως μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα, το web radio, αλλά και το ενδιαφέρον όλων θα μεταφερθεί στον Εύοσμο, εκεί όπου η ομάδα του Θωμά Κωστόπουλου, θα δώσει μεγάλη «μάχη με τον Αίαντα Ευόσμου, ομάδα που βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μαζί με τον ΗΡΑΚΛΗ.

Την περιγραφή θα κάνει ο Χάρης Λάμπρου.

Ενώ σε παράλληλα μετάδοση θα μεταδοθούν και οι δηλώσεις των δύο προπονητών, αλλά και των παικτών από την αίθουσα Τύπου του Καυτανζογλείου σταδίου.

Μείνετε συντονισμένοι, γιατί Κυριακή σημαίνει ΗΡΑΚΛΗΣ…


Back to Top