Περηφάνια για την ομάδα που διαφημίζει τον Ηρακλή στην Ευρώπη

Τι μπορείς να πεις και τι να γράψεις γι’ αυτά τα κορίτσια. Γι’ αυτόν τον προπονητή. Γι’ αυτή την ομάδα που διαφημίζει με τον καλύτερο …

BlueArena, Απόψεις

Τι μπορείς να πεις και τι να γράψεις γι’ αυτά τα κορίτσια. Γι’ αυτόν τον προπονητή. Γι’ αυτή την ομάδα που διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο την μεγαλύτερη ομάδα της Μακεδονίας. Το… ” Σας ευχαριστούμε”, μοιάζει πολύ λίγο σε αυτές τις περιπτώσεις.

Μία ομάδα που προϋπολογισμό μόλις 30.000 ευρώ, πάλεψε στα ίσια ομάδες με πολλαπλάσιο μπάτζετ και πλέον διεκδικεί την είσοδό της στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της υφηλίου.

Ανεξαρτήτως τελικής έκβασης της προσπάθειας που θα γίνει από εδώ και στο εξής, αυτή η ομάδα πέτυχε ήδη κάτι πολύ σημαντικό. Να μπει στις καρδιές όλων των φίλων του Ηρακλή και να αναγκάσει τους πάντες (στους… πάντες συμπεριλαμβανόμαστε και εμείς οι δημοσιογράφοι) να ασχοληθούν μαζί της. 

Ο κόσμος βοήθησε τα μέγιστα για να βρεθεί η ομάδα στην Σεβίλη. Ένα μέρος των χρημάτων που απαιτούνταν, συγκεντρώθηκαν από το υστέρημα των φίλων του Ηρακλή. Κάτι ανάλογο θα πρέπει να γίνει και τώρα, αφού είναι γνωστά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ερασιτέχνης.

Και κάτι τελευταίο: Για μία ακόμη χρονιά, μία ομάδα του Ηρακλή διαφημίζει την πόλη στην Ευρώπη. Τα προηγούμενα χρόνια ήταν το βόλεϊ, φέτος είναι το πόλο. Του χρόνου ίσως είναι κάποιο άλλο τμήμα. Το μόνο βέβαιο ότι η… “ομάδα των αλητών”, όπως κάποιος την χαρακτηρίζει, αποτελεί τον καλύτερο πρεσβευτή της Θεσσαλονίκης…

 

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top